Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıldır cs go oynuyorum fakat hileye para vermek istemiyorum kendi hilemi nasıl yaparım yardımcı olabilecek var mı?
Neden hile yapıyorsunuz ? Bu oyun p2w bir oyunda değil
Hack forumunda da böyle güzel bir soru olması beni benden alıyor.
Evet dediği şey Haklı bu tür oyunlar zevk için oynanır hack yapınca tadı kalmaz
Hack forumunda da böyle güzel bir soru olması beni benden alıyor.
Evet burası bir hack forumu Ancak Hack,kodlama bilgisi doğru işler için kullanışlabilir.Hile kullanmayın demiyorum .Hile açmazsanız herkesin yararına olur .Birinin yararına olmadığı halde neden hile yapıyorsunuz? Hack diyince illakkötüpmaksat aklınıza gelmesin .Bu forum da zaten insanları virüslerden korumak kodlama konusunda geliştirmek için açılmış.İnsanlara yardım etmek amacı olmasa neden yardım bölümü olurdu?
Evet burası bir hack forumu Ancak Hack,kodlama bilgisi doğru işler için kullanışlabilir.Hile kullanmayın demiyorum .Hile açmazsanız herkesin yararına olur .Birinin yararına olmadığı halde neden hile yapıyorsunuz? Hack diyince illakkötüpmaksat aklınıza gelmesin .Bu forum da zaten insanları virüslerden korumak kodlama konusunda geliştirmek için açılmış.İnsanlara yardım etmek amacı olmasa neden yardım bölümü olurdu? Bir şeyi elde etmek istiyorsanız önce kazancınızı düşünün .

Oyun hileleri misyona ve kurallara aykırı olmadığı sürece bu forumda (Wolfteam ve Zula) dışı hileler paylaşılabilir. Yani forumda bolca bunun gibi konular göreceksiniz. Bu oyunun illaki CSGO olmasına gerek yok alışsanız çok iyi olur.