Merhaba arkadaşlar steam üzerinden 2 haftadır cs go oynuyorum. bakmayın 2 hafta dediğime yılların oyunu bizde zamanında cs1.1 1.3 1.5 1.6 gibi serileriyle büyüdük. ancak bugun hesabıma giriş yapmaya çalıştıgımda böyle bir hata aldım. internette araştırmalarıma göre takımla iletişimsizlik aksine davranışlarda bulununca veriyorlarmış . oyunda hic arkadaşım olmadıgı için solo takılıyorum oyunda ligimde baya yüksek SUPREME yim oyunda 2-3 zafer sonra global olacagıma inanıyorum baya kazandım. solo takıldıgım için 2 gündür 4 pre rus lar geldi ve anlaşamadık. emin olun aksine bişey yapmadım hatta hiç cevap dahi vermedim birisi bana ateş etti öldürdü 2. el diğer derken bende sıkıldım bilerek afk kaldım hareket ettim ama boş hareket ettim. 2-3 mac boyle oldu sonrasında report etmişler ve oyunlardan kicklendim. sorum şu olacak ben bu 5 hafta içerisinde maç atamıyacagıma göre overwatch açılınca tekrar aynı ligden mi devam edeceğim yoksa ligim düşecekmi aynı loldeki gibi yada düşerse ne kadar düşer oyun hakkında bilgisi olan arkadaşım varsa aydınlatırsa sevinirim. buda resmi
http://i.hizliresim.com/6PJ7kE.png