CSS bilen var mı?

BatHero

Üye
26 Mar 2018
236
1
Space
Merhaba dostlar siteye bir chat uygulaması kurdum yalnız bunu sitenin sağ tarafında göstermek istiyorum

Kodlarıda bunlar, bunu nasıl sitenin sağ tarafına kaydırırım?
 

BatHero

Üye
26 Mar 2018
236
1
Space
TeamRound 2. resimde gördüğün kodların hepsinin arasına üstüne altına koymayı denedim bu kodu ama yinede websitesinde sağ tarafa kaymadı, wordpressten yapıyorum ve sayfanın bütün css kodları olduğu yere erişemiyorum birtek gördüğün yer var
 

Leatrix

Kıdemli Üye
12 Ağu 2018
3,355
10
24
Teşkilat
fixed: Sabitlemek
Bir HTML elementini tarayıcı ekranına sabitlemek. Kaydıracı (scroll) kullansanız bile o element orada yer alacaktır (hareket etmez).

Kod:
p.fixed
   {
      position: fixed;

      top: 30px;
      right: 5px;
   }

relative: Normal Pozisyona Göre Konumlama
Bir HTML elementini sahip olduğu pozisyondan yukarı, aşağı, sağa ve sola doğru ayarlamamızı sağlar. Elementin kapladığı alan tarayıcı tarafından tutulmuştur, dolayısıyla bunda bir değişiklik olmaz. Ancak biz sağ, sol, alt ve üst tarafa doğru hareket ettirebiliriz.

Kod:
h2
   {
      position: relative;

      left: -20px;
   }

absolute: Herhangi Bir Konum Belirleme
Herhangi bir elemente göre ya da element belirtilmediyse tüm HTML sayfasına göre yer alacağı konum piksel olarak ifade edilir. Örneğin H2 elementinin sayfanın başlangıç noktasının (0, 0) 100 piksel sağında ve 150 piksel altında (100, 150) olmasını istiyorsak:
Kod:
h2
   {
      position: absolute;

      left: 100px;
      top: 150px;
   }
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.