Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ctf konusunda forumda arkaplanda çalışmalar yürütülüyor geliştirme açısından. Bölüm öneriniz bence güzel lakin devamlılığının sağlanacağını sanmıyorum. Siber güvenlik bölümü altında dilediğiniz ctf konusunu gerçekleştirebilirsiniz
Evet ama siber güvenlik ile CTF farklı şeyler evet yarışma mantığı siber güvenlik ile aynı ama oradaki açılan konular bence biraz daha farklı devamlılığı sağlanmamasının sebebi sanırım forumda çok bir ilgi duyma olmamasıdır bölümün amacı da o saten kültürü böyle daha sağlam bir şekilde tanıtabiliriz böyle olunca hayalet gibi oluyor kimse pek önemsemez fakat bir bölüm olursa en azından daha ciddi alınacağını düşünüyorum.
Bence bunun için ağır bir ceza olursa birisinin bunu yapacak bir cesareti olacağını sanmam.Haklısınız ancak dediğiniz gibi ctf kültürümüz şuanda forumda yok. Aslında sg bölümünün açılma amaçlarından birisi buydu. Bölüm olarak devamlılık sağlanmayacağını düşünmemin sebebi de post kasımı için açılacak saçma konuların iyice ortalığı karıştıracak olması. Lakin dediğim gibi önerinizi şahsen güzel buldum fakat şuan uygulanabileceğini sanmıyorum