Merhabalar. sitemize bir ctf oyunu gelmiş. iyi güzel de bu oyun nasıl oynanıyor?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
basit mantık bir makina kuruyorlar, ilk hackleyen ve gizli şifreyi bulan kazanıyorMerhabalar. sitemize bir ctf oyunu gelmiş. iyi güzel de bu oyun nasıl oynanıyor?
efendim onu bende biliyorum ancak anlamadığım şey sorunun ne olduğu mesela ctf kısmında ıp adresim diye bir kısım var bizden şifrelenmiş bir ıp adresini çözmemizi istiyor ama bize şifrelenmiş ıp adresini vermiyorMerhaba ctf bölümünde çözmen gereken sorular ve uygulamalar vardır istediğini seçtiğinde sana bazı ipuçları verilecek onları dikkate alarak çözmeye çalışabilirsin.
Emin ol oradaki her şey gizli saklı senden bulmanı istiyor olabilirler biraz kurcala mantık yürüt bir sonuca varacaksın eminim.efendim onu bende biliyorum ancak anlamadığım şey sorunun ne olduğu mesela ctf kısmında ıp adresim diye bir kısım var bizden şifrelenmiş bir ıp adresini çözmemizi istiyor ama bize şifrelenmiş ıp adresini vermiyor