CYBRARY - Siber Güvenlik Eğitim Ücretsiz Kursları

aleeted

Katılımcı Üye
17 Eyl 2008
328
0
42
Earth
[COLOR="Yellow[CENTER][SIZE="3 [URL="https://tik.lat/1eBXs"] https://www.cybrary.it/[/URL][/SIZE][/CENTER][/COLOR]
 

NightBreather

Katılımcı Üye
21 Ağu 2016
591
0
Merhaba arkadaşlar,

Bugün karşılaşmış olduğum bir site oldukça dikkatimi çekti, siber güvenlik konusunda kullanıcılara ücretsiz olarak eğitim veriyorlar, sanırım kurs bitiminde sertifika bile alabiliyorsunuz.

Daha tam olarak inceleyemedim ama (ingilizcem çok iyi olmadığı için), yararlı bir site olarak düşünüp sizlerle paylaşmak istedim.

https://www.cybrary.it/

Sertifika alabiliyorsunuz ancak ücretli.
 

aleeted

Katılımcı Üye
17 Eyl 2008
328
0
42
Earth
evet üye oldum ve eğitimler ücretsiz, sadece sertifika almak isterseniz ücret ödüyorsunuz.

 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.