Hərkəsə salamlar.Ben AZƏRBAYCAN dan yaziyorum.Turkce yazıyorum ki Beni anlaya biləsiz.Azerice yazsam cokda anlamiyacaqsiz.Peki gecəlim konuya.Simdi burda bana yardımçı olan konular cok burda ama uzmanlardan bizzat yardım almaq istədim .Ben nerdese 20.30% bilgisayardan anliyorum.Programlasdirma dillərini bilmiyorum.Ama lamer kimi hayla dəvam ediyorum.ama kendimi uzman yapmak istiyorum.yardimci olursaniz sevinirim.Ben nerdən başlayım?.hangi programlar daha iyi?Simdi programlar dilləri cok ben istiyorum ki bana lazım olanları öyrənim.Fakit cok harcamiyim yanı demək istiyorum.Ben hangi programlanma dillərini oyreniyim? Ve windows uzerinden hack yapmak olurmu? Yoksa Linux ubuntu yapiyim? Və ya Windows üzərinə Kali Linux yapsam basarili ola bilirmiyim? Iyi çalışırmı Kali Linux yoksa mutlaka Linux ubuntu lazım? Demək istəyirəm bana uzman yardımı lazım.Coklarinola bilsin bana git Google YouTube arasdir filan YAP diyecek.ama boyle site varken uzmanlar varken burda başqa yerdən yardım gerekmez bence.Yani o sitelerdende araşdırma da yapiyorum yalnız burdakilardan yeterlenmiyorum.Yani kisaca hangi programlanma dillərini oyrenmeliyim? Hangi sistem üzərinden daha cok çalışmalıyım.Linux? Windows? Yoksa Kali Linux mu? Okudunuz için tesekkurler