kardeşlerim şmdk darkcomet oluşturucağım oluşturmadğım bende bir dosya var buradan indirmiştim metin2 hack diye açınca 7x on of felan yazıyor trojanımı o yapmam lazm detaylı videopsu varmıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kardeşlerim şmdk darkcomet oluşturucağım oluşturmadğım bende bir dosya var buradan indirmiştim metin2 hack diye açınca 7x on of felan yazıyor trojanımı o yapmam lazm detaylı videopsu varmıdır
deneyeceğim dostum trojanımı oluşturuken
nasıl anlamadımvideosu olsa daha iyi aslında hem trojanı kurma hemde birleştirme daha iyi
neyi boşşuna indirmeyim moadem de destek vardır çnüki 1 yıl öncesine kadar felan kurbanım baya vardı halen aynı internet aynı modem sıkntı yoktur demi
Backdoor oluşturucu indir , portu aç ve dinle. derken anlamadım dostum detaylı anlatırmısın crypter biliyorumda doğru düzgün bulrusam crypterlıyıcamda