Dark Web Forum ve Bloglarına Girmek/Bakmak Yasalmıdır ?

THT-Ghost

Üye
18 Ağu 2021
75
9
24
Bildiğiniz üzere dark web/deep webde forumlar ve bloglar var bunlara baksak okusak veya göz gezdirsek yasal olur mu yasalmıdır ? (Bunları Yasa Dışı Bişey Yapmamak İçin Soruyorum...)
 

CasPeRAB

Uzman üye
7 Kas 2021
1,146
461
TR❤AZ
Moderatör tarafında düzenlendi:

THT-Ghost

Üye
18 Ağu 2021
75
9
24
şöyle anlatayım
darkweb de hacker grubları var
senin bağlandığın proxy sevislerini dinleyen veya izleyen
senin nereye gittiğini görebilir veya senin public ip adresini bulabilir
yani seni takip edebilirler
Tor Bağlantısı Bunu Engeller Zaten Sunucudan Sunucuya Ülkeden Ülkeye Bağladığını için Takip Edebileceklerini Sanmıyorum. dediğiniz gibi + olarak VPN de kullanmak iyidir.
 

bluenn

Yeni üye
26 Haz 2021
41
13
23
Tor Bağlantısı Bunu Engeller Zaten Sunucudan Sunucuya Ülkeden Ülkeye Bağladığını için Takip Edebileceklerini Sanmıyorum. dediğiniz gibi + olarak VPN de kullanmak iyidir.
ben bir eğitim almıştım gizlilik ve anonimlik hakkında orda tor browserin bir zafiyetinden faydalanarak izleyebildiklerini söylüyordu
nekadar doğru bilemem
ama sende haklısın tor bizi 3 adet ıp adresinden geçirerek hedefimize ulaştırıyor
 

Ghost Killer

Harici Saldırı Timleri Koordinatörü
13 Ocak 2019
11,316
7,709
Merhaba,

Dark web, deep web vb. ortamlarda bulunan blog sayfalarında göz gezdirmekte bir sakınca yoktur. Ancak forumlara üye olup sizde bu tarz suçlara ortak olursanız tabi ki olumsuz sonuçlarla karşılaşabilirsiniz. Gezinti yapmakta sakıncası yok, ticaret, saldırı, anlaşma vb. bu tarz şeylerden uzak durmanızı tavsiye ederim.

İyi Forumlar.
 

Bahadır-Şad

Katılımcı Üye
23 Tem 2021
951
881
SaMuRai
Merhaba değerli üye,

Gezinmenizde, incelemenizde, fikir sahibi olma açısından bakmanızda bir sakınca olacağını zannetmiyorum. Herhangi bir illegal içeriğe, işe, suça bulaşmadığınız sürece bir problem olmayacağını düşünüyorum.

İyi Forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.