Dark web'e nasıl girilir?

Huddraw

Üye
26 Nis 2020
193
1
34
tor ağı ile girilir. gerçek dark web diye birşey yok !. .onion ile biten url ler dark webdir zaten. onion dışında diğerleri deep webdir. dark webe sadece tor ağı ile girilebilir başka türlü imkansızdır.
 

Huddraw

Üye
26 Nis 2020
193
1
34
deep webe nasıl girerim?
web tekno sitesinden kopya:

Deep Web Nedir?​

Arama motorları, web sitelerini ziyaret ederek içlerindeki bazı bilgileri toplayan program parçacıklarına sahiptir. Bunlara “crawler” denir. Bazı siteler, arama motorlarında görünmemek için bu “crawler”ların kendilerini bulmalarına izin vermezler. İşte bu siteler veya servisler deep web’i oluşturur. İçinde birçok illegal iş dönen bu siteler bir anlamda internetin arka sokağıdır diyebiliriz. Deep webde bulunan bir siteye girecekseniz, bunu arama motorlarıyla yapamazsınız. Sitenin tam adresini bilmelisiniz.
________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Dark Web Nedir?​

Dark Web tıpkı Deep Web gibi derinlerde, arama motorları gibi araçlara yakalanmayan bir web bağlantı ağıdır. Ancak bu ağ Tor, Freenet ve benzeri gibi şifrelenmiş Darknet’lerin bir topluluğu olmakla beraber içerisinde birçok istihbarat servisinin ve çeşitli devletlerin gizli teşkilatlarının da faliyette olduğu bir mecradır.

Tor ile .onion uzantılı sitelere giriyorum fakat gerçek dark webe girmeyi öğrenmek istiyorum.
Birde dark net nedir diyosanız: darknet , dark web deep web anlamlarına gelen ortaklık taşıyan isimdir aynı şey bile diyebilirsiniz.

Anlamları:

Dark Web: Karanlık Ağ/Site/Bağlantı Anlamına Gelir.
Deep Web: Derin Ağ/Site/Bağlantı Anlamına Gelir.
Dark Net: Karanlık İnternet Anlamına Gelmekte.
 

RasperPascal

Katılımcı Üye
19 May 2020
445
4
290
Atatürk'ün İzinde
MErhaba değerli üye ;

İlginç ve genellikle tehlikeli, sizi bir girdap gibi içine çeken bir dünyaya girmek istiyorsanız, sorularınızın yanıtlarıyla karanlık ağa nasıl giriş yapacağınızı öğrenerek başlayabilirsiniz. Öncelikle bilgisayarınızın kapasitesi yeterliyse, bilgisayarınıza "tor tarayıcı" tarayıcısını yüklemeniz gerekir.

Bu tarayıcıyı kullanırken internetteki gibi alan adı ve url kullanmanıza gerek yoktur, normal şekilde kullanılabilir. İnternetin derinliklerinde ".onion" uzantılı URL'lerle karşılaşabilirsiniz. Bu bölüm karanlık ağa ilk giriştir. Daha fazla içeriğe erişmek için "Gizli wiki"ye gitmeniz gerekir. Buraya iyi derecede İngilizce ile geliyorsanız, komutları ve talimatları anlayabilir ve harekete geçebilirsiniz.
 

Huddraw

Üye
26 Nis 2020
193
1
34
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.