DarkComet 5.3.1 Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hankan411

Yeni üye
24 Tem 2012
34
0
Arkadaşlar ben DarkCometin 5.3.1 serisini kurdum ve laptobumda denediğimde bağlantı geldi
ama bu serveri başka bir pc ye nasıl atacağımı bilmiyorum.
Yardım Edemisiniz ????
 

eNTeqRe

Üye
14 Eyl 2012
152
0
orası da senın kapasıtene baglı dostum.. karsında hıc tanımadıgın bırı olursa iş zor.. ama tanıdıksa iş kolaylasır.. program deneme maksatlı olabılır mesela. bınlerce yol var dostum düşün karsıya gonder bu kadar.o serverı actıgında artık pc senın emrınde :) yardımcı olduysam bır tesekkuru cok görme.
 

DNqR1

Katılımcı Üye
21 Eyl 2012
368
0
Cyber-Dünya'
Bence Tanımaya Pek Gerek Yok Ama Yapman Gereken En Önemlisi Karsıdakinin Tek 1 Hobisini Bilmek Mesela Metin2 Oynuyorsa Bot Falan Diye Yutturabilirsin.

Yardımcı Olduysam 1Teşekkür Lütfen...
 

xcl

Uzman üye
15 Ağu 2012
1,064
0
Diyarbakır
Evet Kaçırmak İçin Bir Program Var Crypter Denir Vede Virüslü Dosyayı Bir Nevi Gizler.. Çökmeyene Kadaır ( Yani Sonuc Gonderilen Sitelerde Taratılması) Onu oldurmek Demektir Biraz Araştır Kardesim Bu Arada Kurbana Gelcek Olursak Sosyal Mühendislik Gerektir. Mesala Diyelim Beni Kurban olarak Görüyorusun (Örnek Asla Boyle Bisi Olamaz) Vede Ben Wolfteam Veya Baska Online Bir Oyun Seviyorum. Onlarda Hack Arıyorum Sen Bana Geliyorsun Diyorsunki İste Su Hile Suna Yarar Vs Anlatıyorsun Kanyorum Acıyorum Baktım Server Yiyilmis ;) Kısacası Budur..

Uzuncası Biraz Fazla Aşar ;)

İyi Forumlar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.