E EscoRiaL Katılımcı Üye Katılım 4 Ocak 2012 Mesajlar 530 Tepkime puanı 1 Konum System32 Kredi 0 19 Eki 2012 #1 Arkadaşlar, DarkComet serveri fudlanamıyor diyorlar. Bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi? Fudlanabiliyor mu?
Arkadaşlar, DarkComet serveri fudlanamıyor diyorlar. Bilgisi olan bir arkadaşımız yardımcı olabilir mi? Fudlanabiliyor mu?
C CooL BlacK 0tr Katılımcı Üye Katılım 21 Ocak 2012 Mesajlar 795 Tepkime puanı 0 Kredi 0 19 Eki 2012 #2 DarkComet Rat Crypter - YouTube anlatım bana ait Oyla 0 Downvote
A AshlynBrooke Katılımcı Üye Katılım 6 Tem 2012 Mesajlar 296 Tepkime puanı 0 Konum Paris Kredi 0 19 Eki 2012 #3 CooL BlacK 0tr' Alıntı: DarkComet Rat Crypter - YouTube anlatım bana ait Genişletmek için tıkla ... Dostum İyi hoş güzel anlatmışsın eline sağlık. ama Güncel crypter bulabilecekmiyiz? Oyla 0 Downvote
CooL BlacK 0tr' Alıntı: DarkComet Rat Crypter - YouTube anlatım bana ait Genişletmek için tıkla ... Dostum İyi hoş güzel anlatmışsın eline sağlık. ama Güncel crypter bulabilecekmiyiz?