Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaslar . :S Darkcomet RAT ı yaklasık tesadufen 4 5 gun once buldum memnun da kaldım aslında . Crypter yapabısleydım dahda memnun kalıcaktım fakat. bugun deneyım dedım arkadasın pc sınde soyledım olur dene dedı . deedım tık yok . kendımde denedım yıne tık yok duckdns.org da ıp degısmıs onu yenıden yabtım . ayarlarını yenıden duzenledım yıne tık yok . anlam veremedım ama tek bıldıgım sey crypter aradıgımda ve ıdnırdıgımde (TURKHACKTEAM'dan) Skıntılar olmaya basladı . Iconlar bu cryptere aıt crypter lemedıgım halde ıcon gelıyodu farklı ıcon sectıgım halde baskaıcon gelıyodu kafayı yemek uzreyım :S Format Atmak Istemıyroum . Lutfen .
Darkkoda Duckdns ıs yapmaz arkadasın dedıgı qbı no-ip kullan dahada yapmıosan portlarını kontrol et canyouseeme.org qır portların acıkmı bır bak , pcende guvenlık duvarını kaldır portları engellıyor genelde w7 kullanıorsan + vırusu 1 ksıde deneme genelde en az 3 5 ksıde dene ayrıca fudlayabılırsen banada soyle 1 senelık darkkomet kullanıcısıyım vırusumu sıtelerden en az 5 bın ksıye yaydıysam en fazla 1000 kişi gelmıstr genelde fud olmadıgı ıcın yarısında sılınıyor veya sonradan bozuluyo bsy oluyo ama 8 9 aylık halen duran kurbanlarımda mevcut yapamassan ozelden yaz tw ıd pas fln at yardımcı olurum bos bı vaktımde
Bilip bilmeden bilgi vermeyin, No-Ip kullanan kadar DuckDns kullanan da var. Kendim de DuckDns kullanıyorum, hiç bir sıkıntı yok. Port açtığından, portu dinlettiğinden, güvenlik duvarını modemin arayüzünden ve bilgisayardan kapattığına emin ol.
Bu tur konularinizi yardim merkezine aciniz bana ozelden pm at duckdns denayarlariz ben bile duck kullaniyom beyler no-ip daha iyi diyosunuz o no-ip ile sizi bulmalari 10 a katlaniyor dedigim gibi ozelden pm at twden yapayim kardesim
Uzgunum Admınler . Valla daha yenı kullanıyorum . Bu sıteyı daha ocnelerden bılıyordum ama ılk defa uye oldum ve ılk defa konu actım k bakmayın . Arkadaslar yorumlarınız ıcın saolun fakat bana no-ıp artık kullanılmıyor dedıler ve bı ara turkojan ıle ugarsıyodum no-ıp benı delırtmıstı bence dukc daha kolay gıbı yanı o daha kolayıma geldı