DarkComet RaT Full İndir

qApTan

Yeni üye
19 Kas 2010
44
0
Kardeş ben oluşturduğum serveri kendi elimle başka arkadaşın pcsinde açıyorum kendisini windowsun içerisine kopyalamıyor Acaba diyorum windows 8 işletim sistemlerinde çalışmıyomu bu :)
 

fear5353

Üye
27 Şub 2011
119
0
Ellerine sağlık Kardeş
Bi sorunum var kendimde denedim oldu
Fakat no iple deneyip başkasına atacaktım lakin port açık olduğunu belirtip no ip in geçersiz olduğunu yazdı bunu nasıl halledecem bir sorun olurmu bağlantıda ?

Birde kendimde calısıtırdığımda Reset attıktan sonra bağlantı gidiyor :/
Normal birşeymi ?
 
Son düzenleme:

performans1

Yeni üye
1 Ocak 2010
1
0
şimdi arkadaşlar no ip aldım ve herşeyi duzgunce yaptım portları açtım hatta emin olmak için turkojan ile port testi yaptım açık diyor . önce video da anlatıldığı gibi 127 ile başlayan ip de test yaptıgımda herşey normal görünüyor ama ip kısmına no ipten aldığım ip yi yazınca kırmızı bir yazıyla hata veriyor ( port acık değil gibi birşeyler diyor ) ne yapmalıyım antivirusu sildim guvenlik duvarını kapattım daha ne yapmalıyım ?
 

arev12

Yeni üye
14 Mar 2013
18
0
kardeşim ben bu ratlarda sıkıntı yaşıyorum. no ip alıyorum port açıyorum server kuruyorum ama başka pcden bağlantı gelmiyo yardım edebilecekk varmı?
 

alelingen

Yeni üye
31 Mar 2013
14
0
Arkadaslar kurbanın denetim masası secenekleri yada gizli klasörleri gösterme gibi bir secenek yok mu?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.