DarkComet RaT Full İndir

HAML3T2

Yeni üye
28 Ocak 2015
13
0
bu dakcoment çok iyi, bişe ama karşı tarafın virüs olarak görmemesi için ne yapabiliriz
 

ErtyuGod

Yeni üye
31 Ocak 2015
18
0
İstanbul
Malum ülkemizde no-ip yasaklandı bu yüzden duckdns ille giriş yapıyorum fakat şöyle bir hata alıyorum:
Localhost was successfully connected to port: 80
LAN (192.168.1.37) was successfully connected to port: 80
ertyugodtht.duckdns.org was not successfully connected to port: 80

bunun sebebi nedir acaba
 

Caps-LockS

Katılımcı Üye
13 Mar 2013
443
0
Niğde
Beyler Ben Askerdeyim Güncel No İp Nasil Olcak Bilgisi Olan Varmi Geçen Sene Ben no ip kullaniyordum şimdi tekrar trojan kursam ne yapmam lazim ? ne kullanmam lazim no ip için
 

genctur29

Yeni üye
14 Eki 2009
9
0
bu programı kullanıyorum. size bir sorum olacaktı. darkcomet rat da files maneger mevcut fakat bağlandığımız bilgisayarın c, d gibi sürücülerini bu programla paylaşıma açıp uzaktan erişmemiz mümkün mü?
Birde serverın çalıştığı herhangi bir bilgisayar yeniden başlattığında server çalışmıyor. hata neden kaynaklabilir? Teşekkür ederim. kolay gelsin.
 

Leonsx

Katılımcı Üye
21 Tem 2013
330
1
çok saol kardeşim adam gibi bi darkcoment programı arıyordum diğerleri hata veriyordu saol
 

KralL Bay

Yeni üye
27 Haz 2015
2
0
oncelikle selamun aleykum. Ben Daha Once TurKojen 4 Proqramını KuLlanıyordum Bazı Sorunlardan Dolayı Sanala Ara verdim progRamı Gmaile Attim Suan Indırmeye caLisiyoRum ama Wirus NedeniyLé Indıremıyorum yaRdimcı OLuRsaniz SevınıRım.. SAyGı ve SevqiLeRimLé .
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

26A

Katılımcı Üye
3 Haz 2015
532
0
28
Erzurum
26A Dedi ki:

ÖnceLkLé SeLamn aLeykm. Ben Daha Once TurKojen 4 Proqramını KuLlanıyordm Bazı Sorunlardan Dolayı Sanala Ara verdm progRamı Gmaile Attm Suan Indırmeye caLisiyoRm ama Wurs NedeniyLé Indıremıyorm yaRdmcı OLuRsanz SewınıRım.. SAyGı ve SewqiLeRmLé .


Lütfen Türkçe'yi katletmeyin. :diablo
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.