Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hacılar Darkcomet nedir port falan gerekliymiş duck dns ile domain aldım eyvallah'da bu portu neye göre nasıl kurmam lazım foruma baktımda yinede anlamadım yardım pls!!
Darkcomet Rat Uzaktan yönetim aracıdır, youtubede buna benzer videolar var portu Darkcomet Rat'ın portu ile aynı yapılıyor ve duckdns yani ip sabitleme ile Darkcomet Rat'ta server oluşturuluyor..
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=2b_8Pla5khk[/ame]
bakarsan sevinirim.
Merhabalar, port açmak için modeminizin arayüzüne girmelisiniz. 192.168.1.2 sizin modeminize göre değişik olabilir kullanıcı admin şifrenizide girip "Nat" kısmından port açabilirsiniz sorununuz olursa özelden yazabilirsiniz. İyi Günler
Dèfacer: yarbayım çok sağolun ben port'u nat bölümünden değil direk port yönlendirmeden açtım birde duck dns gereklimi ayrıca bi soru daha bu trojanı açan kişiler indiremiyor daha doğrusu direk engelleniyor anti tarafından buna ne gibi çözüm bulabilirim ?