Bir kaç yerden indirdin faakt güvenemedim güvenebilceğim bi site linki varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir kaç yerden indirdin faakt güvenemedim güvenebilceğim bi site linki varmı?
burdan indirdim faakt kurulurken güvenemedim kapattım hakla güvenemiyom? sorun çıkmaz demi?
Buraya göz atabilirsin
Eğer sorunun çözüldü ise Konuyu Çözüldü olarak işaretlemeyi unutma.
Anlamadım? bu website gayet güvenilir bir website.burdan indirdim faakt kurulurken güvenemedim kapattım hakla güvenemiyom?
pc ye erişim zini isteyince durdurdum içime kurt düştü şuanAnlamadım? bu website gayet güvenilir bir website.
İçindeki şüpheyi yok etmek için istersen vds de Yada sandbox da açabilirsin.pc ye erişim zini isteyince durdurdum içime kurt düştü şuan
peki indirdim açtım indi sonra dosya kurulum diye birşey indirdi nasıl aççam?İçindeki şüpheyi yok etmek için istersen vds de Yada sandbox da açabilirsin.
ss atabilirmisiniz?peki indirdim açtım indi sonra dosya kurulum diye birşey indirdi nasıl aççam?
Ekran alıntısı ile ss aldıktan sonra resmi Resim Yükle - Hızlı Resim Paylaş - Hızlı Resim Bu siteye yükleyin daha sonra websitenin size verdiği linki buraya atınnası atçam burdan (biraz cahilim sitede)
kanka rar ın içindeki exe yi çalıştıracaksın zaten seni yönlendirir eğer kısayolu otomatik rar'ın içindeki exe koyduysa çalıştırbunları yükledi pc ye
bi yere yönlendirmiyo işte?kanka rar ın içindeki exe yi çalıştıracaksın zaten seni yönlendirir eğer kısayolu otomatik rar'ın içindeki exe koyduysa çalıştır
DarkComet RAT V5.3.1 Kurulumu (Packetriot) + (DuckDns) Kurulumu burdan bakıp kurabilirsinizbi yere yönlendirmiyo işte?