Her şeyi ayarladım artık kendi pcm de deneme zamanı… aç kapa attım silinmiş sebebi ise ğüvenlik duvarı (kapattım ğeri açılıp silmiş) bu konu halkında yardım edermişsiniz
?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilğisayar aldığımda baya virüs ve ğüçsüz işlemcisine rağmen 3 anti kurulmuştuEsenlikler
DarkComet çalıştırdığınızda program siliniyorsa bilgisayarınızdaki güvenlik duvarı başta olmak üzere bütün virüs programlarını devre dışı bırakınız uygulamayı tekrar yükleyip çalıştırmayı tekrar deneyiniz uygulama ile işiniz bitince tekrar aktif hale getirebilirsiniz güvenlik uygulamalarınızı size tavsiyem programı kullanacağınız zaman virüs programlarınızı kapatıp işiniz bitince tekrar aktif hale getirmenizdir
İyi günler
hocam benim bildiğim çözüm yolu buşimdiye kadar bu sorunu bu yöntemle çözdüğüm için yeni bir yol bulmaya lüzum görmedim internet üzerinden araştırma yaparsanız konuya dair çözüm yolları bulabilirsiniz diye düşünüyorum ayrıca üst düzey moderatçrlerimize özelden sorununuzu belirterek yardım isterseniz destek olacaklarına şüpheniz olmasın
port açıyorum dinliyor ama sitede ccontrol edince cevap yok... bunun hakkında bilgin varmı kıdemli kardeş