arkadaşlar darkcometi birinin pcye atıyorum oluyor ama karşıdaki kişi pc reset atınca siliniyor neden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darkcomet artık çoook eski bir rat programıdır da ondanwin7 de bile zaman zaman sorun çıkartıyordu ve yeni sürümü hala çıkmadı diye biliyorum yıllardır. Karşıdaki xp veya vista tarzı bir sistem değilse biraz zordur darkcomet, zordur dan kastım sadece rat ı karşıya atmakla bitmeyecek türden bir çok işlem gerektirebilir. Bence yeni çıkan ratları araştırmanda fayda var
![]()
Aynen katiliyorum. Hatta darkcometi yapan adamlar nasil vicdan azabi cektiyse darkcomet gelistirmesini durdurmus ve darkcomet trojanini temizliyecek programi sitesinde yayinlamisti [emoji23]Darkcomet artık çoook eski bir rat programıdır da ondanwin7 de bile zaman zaman sorun çıkartıyordu ve yeni sürümü hala çıkmadı diye biliyorum yıllardır. Karşıdaki xp veya vista tarzı bir sistem değilse biraz zordur darkcomet, zordur dan kastım sadece rat ı karşıya atmakla bitmeyecek türden bir çok işlem gerektirebilir. Bence yeni çıkan ratları araştırmanda fayda var
![]()
ayarlarda problem vardır
Darkcomet artık çoook eski bir rat programıdır da ondanwin7 de bile zaman zaman sorun çıkartıyordu ve yeni sürümü hala çıkmadı diye biliyorum yıllardır. Karşıdaki xp veya vista tarzı bir sistem değilse biraz zordur darkcomet, zordur dan kastım sadece rat ı karşıya atmakla bitmeyecek türden bir çok işlem gerektirebilir. Bence yeni çıkan ratları araştırmanda fayda var
![]()