Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onu biliyorum fakat sadece the secret market'e erişim sağlayabiliyorumtor browser
link bulman gereklionu biliyorum fakat sadece the secret market'e erişim sağlayabiliyorum
şehir efsanelerine inanmayın.duyduğuma göre 1. katman bi python ile başliyor muş
çok bilgilendirici oldu hocam sağolunşehir efsanelerine inanmayın.
Tor browser ile bağlantı sağlanıp link paylaşımı yapan forumları takip edin. Sohbet odalarında ingilizcen varsa başka kişilerle tanışıp yeni linklerde öğrenebilirsin.
Bende bilgisayarımı sunucuya döndürüp web sitesi işlemi görerek darkwebe katılabilirim. Buradaki önemli olan insanların yanlış anladığı taraf katman muhabbeti.
Katman dediğiniz şeyi sitenin sahibi olarak benim isteklerim oluşturur. Ben seni siteme sizi kabul edeceksem kendim veya başkası için birşeyler yapmanı isterim. Sizde buna katman dersiniz. Herkesin istekleri farklıdır kimi donanım ister kimi para. 2015te 1.5 yılım tht de görevim gereği deepweb kategorisi ile geçti ve kişisel tavsiye kabul ederseniz düzgün bir hayat istiyorsanız darkweb sizin için bir mekan değildir.