Darwin , ''TÜRKLER'' için Ne demiş bir bakın...???

WantedTheBoy

Adanmış Üye
25 Tem 2009
7,298
2
29
*
DARWİN, bir arkadaşına yazdığı mektupta Türkler içinAşağılık ırk , barbar , yok edilecek toplum “ diye bahsetmektedir (The Life and letters Of Charles Darwin , New York ,1.Cilt, Sayfa :266 )



Darwin'in görüşlerini, özellikle de iç dünyasını ve yakın çevresi ile paylaştığı düşüncelerini en iyi yansıtan kaynak, ölümünden altı yıl sonra oğlu Francis Darwin tarafından yayınlanan Life and Letters of Charles Darwin (Charles Darwin'in Hayatı ve Mektupları) adlı kitaptır. Bu kitapta Darwin'in çok sayıda mektubu vardır ve bu mektuplarda ilginç görüşler dile getirilmektedir.

Söz konusu mektup, Charles Darwin tarafından 3 Temmuz 1881 tarihinde W. Graham adlı bilim adamı arkadaşına yazılmıştır. Darwin, mektubun girişinde doğada bir amaç ve anlam olmadığı yönündeki klasik materyalist mantıklarını tekrar etmektedir. Cümlelerin devamında ise garip hezeyanlar sergilemektedir:

"Doğal seleksiyona dayalı kavganın, medeniyetin ilerleyişine sizin zannettiğinizden daha fazla yarar sağladığını ve sağlamakta olduğunu ispatlayabilirim. Düşünün ki, birkaç yüzyıl önce Avrupa, TÜRKLER tarafından işgal edildiğinde, Avrupa milletleri ne kadar büyük risk altında kalmıştı, ama artık bugün Avrupa'nın TÜRKLER tarafından işgali bize ne kadar gülünç geliyor. Avrupa ırkları olarak bilinen medeni ırklar, yaşam mücadelesinde TÜRK BARBARLIĞINA karşı galip gelmişlerdir. Dünyanın çok da uzak olmayan bir geleceğine baktığımda, BU TÜR AŞAĞI IRKLARIN çoğunun medenileşmiş YÜKSEK IRKLAR TARAFINDAN ELİMİNE EDİLECEĞİNİ (YOK EDİLECEĞİNİ) GÖRÜYORUM."2

Bu satırlarda Türk Milleti için söylenen sözlerin birer hezeyan oldukları, fanatikçe bir nefretin ve Türklük hakkındaki derin bir cehaletin ürünü oldukları açıktır.

Darwin, Türk Milleti'nin yakında Avrupalılar tarafından yok edileceğini öne sürmektedir. Bu işi gerçekleştirmesini umduğu Avrupalıları "medenileşmiş yüksek ırklar" olarak tarif etmekte, Türk Milleti'ne de kendince "aşağı ırk" yakıştırması yapmaktadır.


 

imanstyle

Katılımcı Üye
7 Eyl 2009
719
1
Allahin izniyle Islamiyet dünyaya hükmedecek, bu iside türkler ele alacak, bekleyin az kaldi "Altin nesil geliyor"...
 

Mert_R6V2

Üye
4 Kas 2008
142
0
Allahin izniyle Islamiyet dünyaya hükmedecek, bu iside türkler ele alacak, bekleyin az kaldi "Altin nesil geliyor"...
Senın o gençlerin 2 nesil önceydi şimdi gençler bi tarihini araştırsın islamı yaşasın öyle yaysın kusura bakma ama artık Türkler nerdeyse bu işi yapacak son Müslüman toplum olma yönunde ilerliyor.Önce toplum bi yobazlıktan yozlaşmaktan kurtulsun.
 

K!nG

Kıdemli Üye
6 Ocak 2007
2,196
29
vice city =)
Darvin'in ne kadar salak olduğu öne sürülen teorisinden anlaşılıyordu zaten ama bide bunu söyleyince tam bir gerizekalı , hiç bişey bilmeyen bi beyinsiz olduğu kesinleşti
 

imanstyle

Katılımcı Üye
7 Eyl 2009
719
1
Senın o gençlerin 2 nesil önceydi şimdi gençler bi tarihini araştırsın islamı yaşasın öyle yaysın kusura bakma ama artık Türkler nerdeyse bu işi yapacak son Müslüman toplum olma yönunde ilerliyor.Önce toplum bi yobazlıktan yozlaşmaktan kurtulsun.

Hayir altin nesil daha gelmedi, altin nesil daha kundakta ve büyüyecek...az kaldi...
 

ASİ_LoRD1

Uzman üye
30 Haz 2009
1,662
0
Yav elin gavuru Türkü sogutmak için arkasını çam dalına bile verir takma bunları.Neydüü belirsiz bu ****lerin
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.