DB mysql ile açılmıyor

qwarsty

Yeni üye
13 Ara 2022
23
1
elimde 10 gb lik bir db var ancak dosyalarin ismi .MYD .MYI gibi uzantilar ve mysql ile acilmiyor acaba ne yapmam gerek acil cevap verirseniz sevinirim
 
Son düzenleme:

'Eşref

Özel Üye
17 Ara 2021
1,153
1
1,709
Localde çalıştıracak isen;

Htdocs>mysql>data>Yeni klasör bu şekilde dosya oluşturup. My dosyalarını da o klasöre atarsan phpmyadmin de çalıştırabilirsin.
 

louise0357

Anka Team Junior
21 Tem 2023
523
10
203
Medellín
saolun yardimlariniz icin mallik bende bidaha yuklersem acarim konuyu
my veya mdi uzantılı dosyalar varsa bunları eğer xampp kullanıyor isen xampp->mysql->data->datass/dosya.my ve dosya.mdi dosyalar

konumuna koy ve phpmyadminine gir ve bak

saolun yardimlariniz icin mallik bende bidaha yuklersem acarim konuyu
fakat datalar bozuk ise bu konuda yapılacak birşey yok
 

anonim321

Katılımcı Üye
12 Ocak 2021
306
33
Veritabanı Yedegini almayı unutma import pandas as pd import mysql.connector.connect Veritabanı bağlantısıdb_connection = mysql.connector.connect( host="localhost", user="kullanici_adi", password="sifre", database="veritabani_adi")# Veritabanı tablosunu yükletable_name = "tablo_adi" # Dönüştürmek istediğiniz tabloyu buraya girinquery = f"SELECT * FROM {table_name}"df = pd.read_sql(query, con=db_connection)# JSON dosyasına dönüştürjson_file = f"{table_name}.json"df.to_json(json_file, orient="records")# Bağlantıyı kapatdb_connection.close()print("JSON dönüşümü tamamlandı.")bunu dene herhangi bir postegro admin de olur sorgu dili ile çek veriyi ve daha sonra Json a cevir umarım yardımcı olur. NotDosya Yedegini Al)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.