Ddos atack

fatih343

Yeni üye
23 Haz 2020
12
0
başkan selam ddos saldırı yapmayı planlıyorum ama iz bırakmadan nasıl yaparım ? karşı ip yi inceledim buldum ama doğru ip mi nasıl tespit ederim gibi sorular var aklımda bilgisi olan var mı ?
 

h4ck3rz

Katılımcı Üye
15 Mar 2021
481
182
ddos saldırısı yapmak için birden fazla makineye ihtiyacın var dostum:)
vpn kullan hatta mac adresini de değiştir fakat tamamen gizli olamazsın:)
 

Doctordied

Katılımcı Üye
19 Nis 2020
306
199
Öncelikle Merhaba, İyi Forumlar Dostum;
Tek başına yapacaksan DoS, bir den fazla kişi ile yapıyorsanız DDoS olur. Bunu belirtelim :D. Senin soruna gelince İP ni gizlemek için forumda bir çok konu mevcut ama daha sağlıklı olması için arkasından bir kaç daha işlem yapabilirsin. Örneğin mac adresini değiştirebilirsin, VPN ile İP ni gizleyebilirsin ama güvenli bir vpn olsun dikkat et bir çok vpn firması bilgileri veriyor ona göre hareket et. Gizlilik için de bir çok konu mevcut onlara da bir bak derim. O kişinin o ip ye ait olduğunu da ip sorgulayıp genel bilgilerden anlayabilirsin az çok. Şimdiden kolay gelsin. İyi günler diliyorum dostum :). İyi forumlar.
 

fatih343

Yeni üye
23 Haz 2020
12
0
aslında aradığım örnek bir senoryaya sahip konu işte x programla ip gizliyorum sonra y porogramla mac gizliyorum sonra z toolu kullanıp sunucu üzerinden dos veya ddos olarak saldırıyı başlatıyorum gibi.
 

Chester Hoca

Katılımcı Üye
4 Ocak 2020
876
800
DATA
Merhaba, öncelikle saldırı yapman için uzak masaüstü VDS sunucu ve VPS makinaya ihtiyacınız vardır. VDS'den masaüstüne bağlanarak oraya PuTTY indiriniz. Ardından aldığınız VPS makine bilgilerini giriniz. Herhangi bir DDoS attack scriptini kurunuz ve saldırı için hazırsınız. Gizlenmek için uzak masaüstü yeterlidir.
 

'Türk

Moderasyon Ekibi Direktör Yard.
5 May 2020
2,296
1,292
K E R K Ü K
karşı ip yi doğrulamak için konsolu açıp
ping 123.532.75.332
eğer gidiyorsa ip aktiftir.
dos saldırısı için vds kullanmalısın. gizlilik denen birşey yok
şikayet ettikleri an direk boncuk gibi dökülürsün.
karşı saldırı yemek istemiyorum diyorsan vpn aç
 

Treasy

Yeni üye
24 Şub 2021
20
1
başkan selam ddos saldırı yapmayı planlıyorum ama iz bırakmadan nasıl yaparım ? karşı ip yi inceledim buldum ama doğru ip mi nasıl tespit ederim gibi sorular var aklımda bilgisi olan var mı ?
ona ddos denmez, eğer tek pc'den yapıyorsan dos denir bir çok pc'nin saldırdığı saldırılara ddos denir ddos atmak için zombi bilgisayarların olmalı buda yasal değildir. dos atmak için kali linuxta xerxes gibi tooları kullanabilirsin internetinin hızlı olmalı işe yaraması için :) ipye ping yollayarak test edebilirsin "ping site ipsi" diye
 

fatih343

Yeni üye
23 Haz 2020
12
0
beyler yanıtlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim elinize sağlık. şunuda belirteyim ddos derken ddos ve dos arasındaki farkları biliyorum mesele zaten sorduğum soruda bu bir sunucu üzerinden dos değilde ddos için hangi toollar kullanılmalıydı ama ddos ve dos arasında farkları açıklayanlarada yinede teşekkür ederim :)
 

Ugroon ++

Katılımcı Üye
13 Ara 2020
306
76
192.168.1.1
Saldırı için botnet ağLARını kullan. Yukarıda dendiği gibi tek bilgisayardan saldırıyorsan hiçbir işe yaramaz ve ddos değil dos olur. Gizliliğe gelince yukarıda çok yüzeysel cevaplar verilmiş. Emin ol konumdakileri yaparsan bulaştığın yerde %99.9999999 ihtimalle bulunamazsın.

Link >> Anonimlik

Birkaç basit botnet ağı:


Anonim kalacağına hiç şüphen olmasın ve hedefin down olacağına

Umarım faydalı olmuştur
İyi forumlar
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.