Beyler Ddos kulübü varmı forum'da?
Yoksa kurmaya ne dersiniz?
Toplu saldırılarda etkili olur
Birlikten güç doğar
Birlikten güç doğar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar, hocam ddosun pek bir etkisi kalmadığına inanıyorum oyuzden bence gereksiz ama takdir yöneticilerin. iyi forumlar..Beyler Ddos kulübü varmı forum'da?
Birlikten güç doğar
Beyler Ddos kulübü varmı forum'da?
Birlikten güç doğar
NoName057 adlı rus hacker ekibi avrupayı 10bin üyesiyle hışır ediyor, onlar yapıyorsa biz neden yapmayalımMerhabalar, hocam ddosun pek bir etkisi kalmadığına inanıyorum oyuzden bence gereksiz ama takdir yöneticilerin. iyi forumlar..
Çok güzel açıklamışsın, isteğim benim öncülüğümde açılması değil bunun için çok fazla zaman gerek oda bende yokdoğru implementasyon, ekibe dahil olacak kişiler, veya dahil olmak isteyen kişiler, bu alana ilgisi olan kitle burada ise, ve genel olarak aktif olarak faaliyet gösteriyorlarsa birazda olsa işe yarayabilir. O yüzden hedef kitleni iyi tanımalı, forumun kitlesini, yaş kitlesini, bir kullanıcının ortalama aktiflik süresini iyi analiz etmelisin... uzar gider liste.
Şuanda forumun genel durumunu, krizlerini, yaşadığı sorunları da ele alarak açmalısın kulübü, (açmak istersen) yoksa gelişi güzel bir şekilde 1 saat içinde ismi düşünüp AI ile logo design edip, aceleye gelmiş bir yazı ile duyurursan ilgi çekici olmaz, katılım sağlanmaz. Burada kendi kulübünü açan 2 kişi tanıdım ve ikisinin de sonu aynı oldu.
Birazda referans gerekli aslında, hem senin hem de bu DDoS alt dalında yaptığın şeyleri sergilemelisin, mesela en son yaptığımız saldırıda Y firmasına Z kadar zarar verdik gibisinden basic bir örnek. Kulüp içi etkinlikler, çekilişler, sosyal aktiviteler, stratejik kararlar, eğitimler... vs ile de canlı tutmaya çalışabilirsin gibisinden.
Çok güzel açıklamışsın, isteğim benim öncülüğümde açılması değil bunun için çok fazla zaman gerek oda bende yok
Ben bi sorayım dedim forum'a ginede
mantıklı .dNoName057 adlı rus hacker ekibi avrupayı 10bin üyesiyle hışır, onlar yapıyorsa biz neden yapmayalım
Aynen o şekilde olur veya bu işle uğraşıpta ekibine yeni üye arayandavarsa bile karşılaşmadım, senin amacın indie bir üyenin açmasındansa yönetici ekibin açması gibi mi? Saldırı ekibinin bir alt departmanı gibi bir şey olarak kurguluyorum şuan çünkü beynimde.
olsa iyi olur ama ddos hakkkında bilgi konusunda mesela ben cok cahilim bilmeyenlerinde katılacağı ve orada öğreneceği gruplar etkinlikler olması iyi olurduBeyler Ddos kulübü varmı forum'da?
Birlikten güç doğar
Aynen çok iyi olurduolsa iyi olur ama ddos hakkkında bilgi konusunda mesela ben cok cahilim bilmeyenlerinde katılacağı ve orada öğreneceği gruplar etkinlikler olması iyi olurdu
hocam hayırlı gunler ddos icraat değildir benim gözümde ama ünlü bankalar vs oraya atarsan maddi hasar verilebilir en ideali benim gözümde webhack daha faydalı hayırlı formlarBeyler Ddos kulübü varmı forum'da?
Birlikten güç doğar
Orası kesin ama ddos da bir saldırı yöntemi hemde daha kolayhocam hayırlı gunler ddos icraat değildir benim gözümde ama ünlü bankalar vs oraya atarsan maddi hasar verilebilir en ideali benim gözümde webhack daha faydalı hayırlı formlar
Aynen o şekilde olur veya bu işle uğraşıpta ekibine yeni üye arayanda
Yemin ederim düşüncelerimi harika anlatmışsınız elinize sağlık kardeşimşimdi tam oldu, fakat bir ekip açıp onu büyütmek dediğin gibi zaman ister. Bunu da bir indie üyenin yapması hele ki forumun şu durumunu ele alırsak biraz zor. Yönetimden biri veya birilerinin yapması daha iyi olur. Hatta forumun tekrar kalkınması, reklamı, ister istemez marketingini yapması bile olası.
Yaptıkları saldırılar ile göz önünde bulunmaları ister istemez insanların ilgisini çeker ve katılmak isterler, DDoS mantığını anlatılması, buna karşı nasıl önlem alınabileceğinin anlatılması hatta çekiliş ile rate limiting tanımayan, cloudflare bypass eden, recaptcha solve eden bir bot-net'i belirli bir süreliğine verilmesi bile, bunun duyulması bile inanılmaz üye çeker. Bireysel olarak da binlerce dolara satılan, erişimi nispeten imkansız olan araçları da böylelikle tecrübe etmiş olurlar. Sırf bu bile üye çeker. Krizler yaşanacaktır tabii bundan kaçış yok. Dediğim gibi doğru implementasyon ile yapılabilir, doğru modere edilirse yapılabilir.
İllaki hackleyemeyedeğimiz siteler cıkıyor en azından ddos la erişemediğine zarar verebiliyorsun, namımız yürüsün behocam hayırlı gunler ddos icraat değildir benim gözümde ama ünlü bankalar vs oraya atarsan maddi hasar verilebilir en ideali benim gözümde webhack daha faydalı hayırlı formlar
Eskiden böyle bir şeyi yapmıştık zaten başarılı olmuştu ama sonlara doğru sorunlar çıkmıştı tekrar değerlendiririz tabi ki.Yemin ederim düşüncelerimi harika anlatmışsınız elinize sağlık kardeşim
Aynen böyle yetkililer bunu başlatırsa aşırı derecede üye çekerler ve çok büyük bir birlik doğar
@ArchieN
Çok iyi olur reisimEskiden böyle bir şeyi yapmıştık zaten başarılı olmuştu ama sonlara doğru sorunlar çıkmıştı tekrar değerlendiririz tabi ki.
ddos artık etkisiz sitelerde onca korumalar var couldfare koruması var falan ddos ile bir server çökmez artık zor işiBeyler Ddos kulübü varmı forum'da?
Birlikten güç doğar
iyi bir botnet ve ddosun guzel prinspi olursa hala etkiliddos artık etkisiz sitelerde onca korumalar var couldfare koruması var falan ddos ile bir server çökmez artık zor işi
dostum yanlışın var büyük ihtimal ile botnet ddosu hakkında pek bilgiye sahip değilsin araştırırsan zaten anlayacaksınddos artık etkisiz sitelerde onca korumalar var couldfare koruması var falan ddos ile bir server çökmez artık zor işi
aynen suanbile virusler havada geziyor botnet agi olusuyordostum yanlışın var büyük ihtimal ile botnet ddosu hakkında pek bilgiye sahip değilsin araştırırsan zaten anlayacaksın