DDos Hakkında'3/Saldırı Anında Anonym Kalmak.

XX07

Katılımcı Üye
3 Şub 2022
350
203
We Are Anonymous
VPN Serverları Nasıl İşler :Vpn Serverları Vpn Sağlayıcıları Tarafından Farklı Ülkelerde Farklı Sunucularda Oluşturulur Bu Oluşturulan Serverlara İse Open Vpn Sunucusu Denir/Bu Oluşturulan Open Vpn Sunucuları Vpn Şirketleri Tarafından Kendi Programlarına Aktarılır Ve Kullanıcılar Bu Programlara Sahip Oldukları An'dan İtibaren Bu Sunuculara Bağlanarak Kimliğini Gizler O Sunucunun İp Adresi-Konumu Vs... Kullanıcıya Otomatik'men Geçer Bu Sayede Normal Olarak Giremeyeceğiniz Sitelere Vs...Giriş Sağlayabilirsiniz.
VPN-vs-proxy.png
Proxy Serverları Nasıl İşler: Proxy Serverları;Aynı Vpn Sunucuları Gibidir Pek Farklı Yönleri Olduğu Söylenmez Farklı Ülkelerde Farklı Serverlarda Oluşturulup İnternette Dağıtılır Farklı Protokolleri Vardır Örnek:HTTP,SOCKS5/ Vpn İle En Büyük Farklarından Biri Bir Çok Proxy Hatta Binlerce Proxy Serverlarının İnternette Free Bir Şekilde List Halinde Var Olması Yani Bağlanmak İçin Her Hangi Bir Ücret,Abonelik Vs...Ödemenize Gerek Yok'ki Vpn Lerin Log Tuttuğunu Var Sayarsak Yüksek Anonym Protokolüne Sahip Proxy Serverları Sizi Oldukça Gizler-Tespit Edilmeniz Yüksek Oranda Düşük Olur Ama Tabiki 1-2 Gün Aynı Bağlı Olduğunuz Serverda Kalmayın Sürekli 1-5 Saniye Arasında Server Değiştirin Bunu Kendi Yazdığınız Veya Farklı Yazılımlar Sayesinde Proxy List Aracığıyla Yapabilirsiniz Bu Şekilde Anonym Kalmak Önemli.
Ekran-Alintisi-5.png
Anonsurf:Bu Bir Serverdan Öte Bir Network Ağı Genelde Kali-Linux Üzerinde Çalışmakta Fakat Tor Browser Adlı Tarayıcı'yı Kullanmaya Başladığınız Andan İtibaren Sizi Anonsurf Ağına Otomatik'man Bağlar Olduçka Gizli Ve Deşifre Olmayan Nadir Network Ağ'larından Biridir.
tor-project-logo-onions.png
Tor Browser İndirme Linki:The Tor Project | Privacy & Freedom Online. Tor Browser: Bu Tarayıcı Çoğunlukla Deep Web-Dark Web;İnternetin Görünmeyen Karanlık Yüzlerine Girmek İçin Sıkça Kullanılır Deep Web-Dark Web'in Uzantıları Onion Olduğu İçin Google Gibi Tarayıcılar Bu Uzantıları Açamaz Bu Yüzden Tor Browser Gibi Tarayıcılar Karanlık Ağlar İçin Oldukça Elverişli Fakat Buralar Çok Tehlikeli-Psikolojinizi Bozucak Videolar-Yayınlar Çocuk Pornoları Gibi Bir Çok 18+İçerikler Barındırmakta Bu Yüzden Girmenizi Hiç Bir Şekilde Tavsiye Etmem.
teahub.io-wallpaper-tecnologico-2909201.jpg
Geldik Konunun Önemli Bir Diğer Meselesi Olan Firewall(Güvenlik Duvarlarına);Firewall Hemen Hemen Her Sistem-Site-Sunucu'da Bulunur Firewall Bu Sistemlere Gelebilecek Siber Saldırıları Önlemek Ve Sistemdeki Açıkları Gidermekle Sorumludur 7/24 Aktif Bir Yazılım İ'dir/DDos Atağı Başladığından İtibaren Firewall Sürekli Olarak Aktif Ve Saldırının Geldiği Yönü Tespit Etmeye Çalışır Bu Yüzden Dediğim Gibi Anonym Kalmak Çok Çok Önemli Sürekli Olarak Server Değiştirmeniz Lazım Bu'da Saniyeler İçinde Gerçekleştirilebilir Sunucuya Kalıcı Hasarlar Verebilmek İçin Yüksek Zaman Gerekiyor Bu Saatler Hatta Günlerr Haftalar Bile Olabiliyor Bir Zamandan Sonra İstemsiz DDos Paketleri Sunucunun Etkisiz Kalmasına Yol Açıyor Bu Sayede'de Sistem Offline Hale Geliyor.
iUBacd.gif
Konu İle İlgili Veya Merak Ettğiniz Bir Şeyler Var'ise Bana Forum Üzerinden Veya Telegram: @zdxx07 Adresi İle İrtibata Geçmekten Kesinlikle Çekinmeyin. ***** Telegram İnstgram Twitter *****
l4rpvjc.png
 
Son düzenleme:

ThTHacker007

Yeni üye
15 Mar 2022
32
6
Eline saglik.
Bir sorum olcakti tor tarayicida ddos armour u olan bir siteyi cokertmek icin onerebileceginiz bir site varmi kayitsiz ve baska bise istemeyen
 

XX07

Katılımcı Üye
3 Şub 2022
350
203
We Are Anonymous
Eline saglik.
Bir sorum olcakti tor tarayicida ddos armour u olan bir siteyi cokertmek icin onerebileceginiz bir site varmi kayitsiz ve baska bise istemeyen
Çoğu İşe Yaramaz/Botnet Server'ı(Zombi Pc'ler) İle Sunucuyu Sürekli Yoracak Paketler Gönderip Etkisiz Hale Getirmen Gerekli

Elinize emeğinize sağlık
Teşekkürler

Eline sağlık güzel ve sade bi anlatım olmuş :)
Yorumun İçin Teşekkürler ;)

Teşekkürler
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.