Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim msfvenom dan trojan yaptım ama bütün antivirüs programlarina takıldığı için onu saldım şuan dos saldırısı daha mantıklı geliyor yardımcı olduğun için teşekkür ederim.bir trojen yayman lazım ve tamamen erişebildiğin pcler olmalı ki ddos yapabilesin birden fazla bilgisayarla saldırmakdır ddos trojen için en iyisi kendin programlamak ama hazır olan tool önermemi istersen msfvenom fatrat veil bunlarla yaparsın ama her korumada takılır sosyal mühendisliğinin iyi olması lazım bunlarla uğraşmak istemezsen dos saldırısını öğrenmelisin tek kişilik daha az etkili bir saldırı
Ne demek dostum kolay gelsin.Teşekkür ederim msfvenom dan trojan yaptım ama bütün antivirüs programlarina takıldığı için onu saldım şuan dos saldırısı daha mantıklı geliyor yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
Belki gizli bilgidir bilmiyorum fakat timler zombi ağı kullanıyor mu veya kalabalık oldukları için şahsi olarak dos mu yapıyorlar tabiki zombi ağı anonimlik açısından daha iyi soruyu cevaplaman doğrumudur bilmiyorum dostum doğruysa merak ediyorum.Merhabalar;
DDoS Saldırısı Nasıl Yapılır?
Bu saldırıyı gerçekleştirmek için karşı tarafa çok sayıda istek gönderilmesi gerektiğini anladığımıza göre, nasıl yapılacağı konusuna geçelim;
Hackerlar bunun için genellikle zombi ağını tercih ediyor. Virüsler sayesinde zombi ağına dahil edilen bilgisayarlar, kullanıcının haberi olmadan DDoS saldırısı için kullanılıyor. Bu sayede dünyanın dört bir yanından bir servise / internet sitesine trafik gönderilerek kaldırılamayacak bir yük oluşturuluyor.
Ayrıca forum adresimizde bununla ilgili fazlaca konu mevcuttur göz atabilirsiniz, daha iyi anlıyacaksınızdır.