DDoS Nedir? Öğretiyorum?

inSecurity

Uzman üye
13 Ara 2015
1,650
1
Arkadaşlar forumda DDoS hakkında bilgisi olan çok az insan var. Bu başlıkta size ufak notlar vererek doğru bilgiyer ulaşmanızı sağlayacağım. Sunucusu olan varsa özel mesajda atabilir ara ara yardımcı olmaya çalışırım.

1) Ev biligisayarından DoS/DDoS yapılmaz. Kali Linux ile de yapılmaz. Sadece Script nasıl çalışır komut mantığını öğrenirsiniz o kadar.

2) LOIC, HOIC gibi EXE yapılı programları asla kullanmayın. Hem bir şey öğrenemezsiniz hemde boşuna bir Botnet ağının parçası olursunuz.

3)Güvenlik programı kullanın bilgisayarınızda. Önerim Avast 2016 Free

4) Layer 7 ve 4 üzerinden yapılan saldırı çeşitlerini araştırın. NTP, HTTP Get, Chargen, SSDP gibi

5) Dedicated, VDS veya VPS üzerinden denemelerinizi yapın.

6) Genelde kodlar Python ve C dilinde yazılır. Perl'de yazılanlar eski Scriptlerdir.

Ara ara konuyu güncel tutacağım.

işte sabah akşam bilip bilmeden konuşan bu siteyi çökerttim vesayre h.o.i.c link lütfen, etkili dos programı lütfen diyen arkadaşlarımızın devir olmuş 2016 biraz mantık ve zekasını açacak bir konu.
 

Ra

Uzman üye
1 Ocak 2016
1,680
96
Gaziantep
Avast geliştirdi kendini u aralar bende avast kullanıyorum 1.5 yıldır kullaniyorum avasti
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.