Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam Bİtane VUrduğunu indiren ddos toolu paylaşldı onu vds de denersin gerisini ihtimaller ve olasılıklara bırakıyorum hayırlı gecelerddos saldırsı nasıl yapabilirim uzun sureli çökerktme gerekirse komple kapattırmak isitıyorum yada yapan biri ücreti tabirinde ulaşabilirse sevinirim
ddos saldırsı nasıl yapabilirim uzun sureli çökerktme gerekirse komple kapattırmak isitıyorum yada yapan biri ücreti tabirinde ulaşabilirse sevinirim
Hocam Bİtane VUrduğunu indiren ddos toolu paylaşldı onu vds de denersin gerisini ihtimaller ve olasılıklara bırakıyorum hayırlı gecelerddos saldırsı nasıl yapabilirim uzun sureli çökerktme gerekirse komple kapattırmak isitıyorum yada yapan biri ücreti tabirinde ulaşabilirse sevinirim
eyw teşekkür ederimHocam Bİtane VUrduğunu indiren ddos toolu paylaşldı onu vds de denersin gerisini ihtimaller ve olasılıklara bırakıyorum hayırlı geceler
Ben kötü bir sitenin shelinden denedm ddos 0.010~ms den 0.785ms~ 1.ms bile olmştu baya cahilm bu konudaVurduğunu İndiren DDOS Toolu #AçıkSiteKalmayacak#
Herkese selamlar arkadaşlar öncelikle şunu demeliyim ki bu konuda anlatılanlar ile yapılanlar, sorumluluklar kendilerine aittir. Dikkat kullanacağımız toolumuz herhangi bir vps veya bir sunucu üzerinde kullanılmalıdır aksi taktir de fazla request çıkacağından belirli sıkıntılar çıkabilir. O...www.turkhackteam.org