Ddoslar Hiçbir İşe Yaramıyor

DeviLCr

Yeni üye
13 Şub 2016
15
0
o kadar ddos programı denedım hıcbırı bir işe yaramıyor yokmu şöyle ipi yazdımmı darmadağan eden şu ana kadar bir kişi bile bu konuyu açmadı başkalarında işe yarıyor galiba:RpS_drool::RpS_drool:
 

xkartal21

Kıdemli Üye
21 Eki 2012
3,267
0
Kastamonu
o kadar ddos programı denedım hıcbırı bir işe yaramıyor yokmu şöyle ipi yazdımmı darmadağan eden şu ana kadar bir kişi bile bu konuyu açmadı başkalarında işe yarıyor galiba:RpS_drool::RpS_drool:

Kardeşim ddos un etkili olması için birden fazla kişiyle aynı ipmsalsırman gerek ancak ozman etkisini görürüsn. Tek başına saldırmak için arkadaşın dediği gibi botnet ağı kur
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
300 kişilik botnet ağın varsa, bu 600mbits upload eder... Yahu hepsi aynı anda ping atsa firewall filan devreye giremeden sitelerin çatır çatır inmesi, kişisel modemlerin de anında "halt" olması gerekir.

Tahmin edeyim; Anonymous DoSer?
 

MadameCruel

Katılımcı Üye
28 Haz 2015
412
0
tek başına sadece basit siteleri çökertirsin güçlü site için botnet ağın veya grup ile atman lazım ddos çoklu işe yarar tek yapacaksan botnet ağı kurman lazım
 

Laddle

Üye
25 Ara 2015
176
0
İstanbul
Tüm arkadaşlarında söylediği gibi tek başına yaptığın saldırlar dos saldırıları olarak sayılır. Fazla etkili olmaz. Yapacağın saldırıları tek başına yapacaksan zombi bilgisayarları kullanarak etkili bir saldırı yapabilirsin. Fakat bunun için biraz uğraşman gerekir. Arkadaşında söylediği gibi hakops kullanabilirsin. Forumdan grup halinde saldırıda yapabilirsiniz. Unutmayınız Bir elin nesi var iki elin sesi var ..
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.