İyi akşamlar arkadaşlar benim şöyle bir sorunum var ben deep freeze programını bilgisayara kurdum daha sonra deep freeze programını geciciolarak kapattıkdan sonra acılan bilgisayar acılırken acılan progrmlardan deep freeze ve bir kac programı daha iptal edip deep freze aktif ettikden sonra bilgisayarı yeniden başlattım eskiden sag altda olan deep freeze simgesi cıkmıyor ve control+alt+shift+f6 kombinasyonu yaptımda cıkan deep ferezeesimgesi yine cıkmıyor sankiprogram calışmıyor ama pc yi tekrar acıp kapattıgımda her şey eskisigibioluyor biliyorum en kolay yolu format atmak ama c deki dosyaları bilgisayarda herhangibir yere kopyalıyamıyorum siliyor ne varsa Allah rızası icin bu işin bir cözümü yokmu denemedigim şey kalmadı bu işden anlayan birileri varsa yardımcı olursa cok sevinirim.Konuyla alakalı olan herkeze şimdiden cok teşekkurler....
az once sistem klasorunde bulunan deep freeze simgesine tıkladıgımda bir yazı cıkıyor anlamı (Deep Freeze yapılandırması yüklenemiyor. Giriş Programı mevcut olmayacaktır.) diyo ama calışıyor .
az once sistem klasorunde bulunan deep freeze simgesine tıkladıgımda bir yazı cıkıyor anlamı (Deep Freeze yapılandırması yüklenemiyor. Giriş Programı mevcut olmayacaktır.) diyo ama calışıyor .
Son düzenleme: