Deep web de yanlışlıkla bir hata yaptım

MichaveLi

Katılımcı Üye
11 Ağu 2015
296
0
Linkleri deniyordum tek tek birden arkadaşlar affınıza sığınıyorum cocuk por. Denk geldi resmi görünce hemen kapadim izlemedim bir sorun olmaz degil mi siber suçlarla felan.
 

BrainHackZ

Uzman üye
9 Tem 2014
1,546
24
DeepWeb'de Böyle Şeyler Normal Karşılanmakta Fakat Çocuk Cinsel İçerikli Videolara Girmemenizi Tavsiye Ederim Çünkü Bu Çok Ciddi Derecede Bir Suçtur ve Yasaktır Bu Nedenle Girdiğiniz Sitelere Dikkat Edin Arkadaşlar.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.