Deep Web Seviyeleri (Ayrıntılı Anlatım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hacking12

Yeni üye
28 Nis 2013
10
0
Eline sağlık çok yararlı bilgiler var, insan bunları öğrenince içine girme hissini bir türlü üzerinden atamıyor. Sizinde tavsiyeniz üzerine sadece bilgilenmekle yetinirim UMARIM.
 

hackerbbk

Katılımcı Üye
24 Haz 2014
497
1
merhaba 8. yer tesadüfen keşfedildide önceden kim bulmuşki yapıp gizlemiş internete


bi de deepwep e neden polisler kapatmıyor bu siteleri ...:yo:yo:yo:yo
 

hacking12

Yeni üye
28 Nis 2013
10
0
İnsanın düşünme kapasitesi gelişiyor bunları düşündüğü zaman. Bir şeyin keşfedilmesinden önce onun var olması yani onu var eden bir şeyin olması gerek. En son teknolojiyle bile ulaşılamayan bir şey nasıl var olup keşfedilebiliryor ?
 

MBLbb

Yeni üye
4 Haz 2015
1
0
peki bu 8. seviyenin oluşturucuları kim ve kimler kendiliğinde zorunlu olarak varolması mantıklı değil çünkü ihtiyaç kalmaz devletler mi örgütler mi bireyler mi?
 

artemus123

Yeni üye
8 Kas 2011
21
0
Verilen bilgilerin yarısı varsayımdır. Gerçekliği ispat edilememiştir... Bazı yabancı kaynaklı forumlarda çok ihtişamlı anlatımları yer almaktadır.

Not: Kimsenin girmesini istemediği bir siteye istediğiniz kadar uğraşsanız giremezsiniz. Eğer girmenize izin veriyorsa en ufak bir açık varsa bunu sistemi kuran kişi yapmıştır ve bu suç dünyasının içine çekmektir amacı...

Not2: Lütfen bu tür bilgilere %100 olarak inanmayın ve fazla kurcalamayın sonra başınız ağrımasın...

Bu arada o kadar saydığınız bilgileri normal olarak veren sitelerde bulunur. İlla program indirip, proxy ile uğraşmayın ve sisteminizi tehlikeye sokmayın...

Edit: Anlatımınıza bakılırsa bazı bölümleri uzaylılar Gezegenler arası Wi-Fi aracılığıyla internet ağına yerleştirmiş ve sunucu olarak kumtaşı katman kayalarını kullanıyor :)
 
Son düzenleme:

FearLeasTR

Yeni üye
31 Eki 2012
36
0
Şİmdi herkese bir sorum var madem bu kısım keşvedilmedi falan filanlar varya ne alakası var şimdi madem keşfedilmedi niye koyuyorsunuz keşfedilmedi değildir o daha kodlanmamıştır interneti yapan insan oğlu töbe haşa allah tarafından yapılmadıya sonuçta bence çok saçma
 

aaxaa121

Yeni üye
22 Haz 2015
1
0
deep web in sınırlarını keşfetmeyecek isek bilgisayar nıye var ki bi düşünün deep web evren e benzıyor belkıde orda durmuş bizi beklıyordur ( seviye 8 deki patronu merak ettim :))
 

adsiz72

Yeni üye
17 Nis 2015
13
0
venedik
depwep

mesela tor taryicisi uzerinden googleye girisyaptigin zaman mesala gmail hesabini aktif hale getirdin bir sorun olurmu ,,tesekurler,?????
 

doqukanar

Yeni üye
3 Tem 2015
3
0
Eline Sağlık çok güzel bir paylaşım olmuş şahsen pek bişey bilmiyordum bunlar sayesinde birkaç soruma cevap buldum :)
 

PaPiKo

Yeni üye
3 Tem 2015
3
0
selamlar benim o en son seviyeye girmem lazım klafaya koydum birkere artık bütün zamanımı bun adayacağım :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.