Deep web'e girmelimiyim..

XSPEEDX

Uzman üye
22 Haz 2015
1,037
1
TSK
Deep Web'te Hack için çok yararlı bilgiler olduğunu heryerde okuyorum. Ama daha çok cinsel içerikli felan, Kısacası bunları görmeden Hack platformlarını görmem mümkünmü, Sakıncalı içerikleri midem kaldırmıyor.. İşkence vb.. Moralimde Bozuluyor.. Ama merak'ım sadece Ordaki Hack bilgileri,.. Biri beni kandırsında Girmiyeyim..

Not - Satanist destekleyen yorum yapmasın...
 

hackeralp24

Uzman üye
17 Ağu 2011
1,703
0
TurkHackTeam
sen istemedikten sonra öyle işkence, cinsel içerik bulman imkansızdır özellikle araştırıp girip deepwebe girdim karşıma çıktı demeyin hiçbi yerde öyle bir şey karşınıza çıkmaz azıcık ingilizceniz varsa öyle bir site linkinin yanında zaten gerekli uyarı açıklama hep olur sen sadece hack için gireceksen gir araştır bir şey olacağı yok normal internetten pek farkı yok bu kadar büyütmeyin deepwebi öyle pcye virüs falan girdiğide yok
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
26
Öğrenmek isteyen elinde internet gibi bir nimet olduktan sonra heryerde öğrenir :)
Forumumuzda resmen bir özel ders mevcut.Web server güvenliğindeki konuları takip eder alıştırmaları ve denemelerinizi yaparsanız siz de hacking'de yerinizi alabilirsiniz :) İlla DeepWeb'e gerek yok.
 

Kenawors

Katılımcı Üye
24 Haz 2015
569
0
şu siteye giriyorum anonymuosun süper :D Deep web googleden daha gelişmiştir arkadaşlar ingilizce bilmediğinden anlamıyorlar öyle diyorlar :D
 

oguzhan280

Üye
3 May 2012
228
0
İngilizce biliyorsan zaten o sitelere girmezsin hocam gerekli olduğunu düşündüğüm her döküman clear web'de de zaten mevcut. Ama girsen de zararlı olmaz tabi ne aradığını bilerek araştırırsan.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.