Yurt dışında birkaç yerden aşağıdaki yazıya eriştim bana pek mantıklı gelmedi şifre çözmek falan bulmaca tarzı olacağını düşünmüyorum. Giriş ile tor üzerinden olacağına dair onlarca video varken derin seviyeler hakkında çok az şey biliniyor maalesef. Bu olayı forumda bilen çıkacaktır elbet diye tahmin ediyorum ama konu alta düştü sanırım
İkinci seviyede size sağlanan resim veya video dosyasında bir kod bulmalısınız. Kodu çözmeyi başardığınızda, muhtemelen size test şifrenizi alacağınız bir web sitesi veya telefon numarası sağlayacaktır. O zaman şifrenin şifresini çözmeniz gerekecek, kaba kuvvet ve kriptanalizin bir kombinasyonunu tavsiye ederim. Bu, tamamlamanız bir haftadan fazla sürmemeli, bu şifreler kırılması imkansız değil, sadece bir giriş bariyeri olarak yapılmıştır.
Şifreyi çözdüğünüzde bir kod ve karanlık ağa başka bir bağlantı bulacaksınız. O karanlık web sitesinden orijinal şifreyi ve şifresini çözdüğünüzü kanıtlayan kodunuzu gönderirsiniz. Ancak o zaman size karanlık ağda 3. seviye erişim hakkı verilecektir.
Şu anda 4. seviyedeyim çünkü 3. seviyeden çok daha zor değil. Ancak 5. seviye işlerin ciddileştiği yerdir. Gerçek hayatta 5. seviye erişime ulaşmış biriyle hiç tanışmadım ve o zaman bile 10. seviyeye veya tam erişime giden yolun yarısındasın.
Söyleyemediysen, az önce söylediğim her şey BS. Dark web'de "seviye" yoktur, bu bir video oyunu değildir. Tamamladığınız seviyeler olduğu varsayımına sizi neyin götürdüğünü bilmiyorum.