deep web'teki içerik nasıl kaldırılır.

Khsy01

Yeni üye
19 Şub 2016
19
0
ADANA
Deep Wep'teki bir içerik nasıl kaldırılır?

Düzenleme: Darkness DeviL
Konu Başlığınız Konu İçeriği ile alakalı olsun
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

\WoRTeX-CoSMoS/

Kıdemli Üye
27 Eki 2009
2,654
1
Konuyu fazla uzatmaya gerek yok hiç bir veri tamamen silinemez adam dikkatsiz ise verisinin yedeiğini almamışsa da elbet birisi girip fotoyu yedeklemiş veya başka yerde kullanmıştır.

2. olarak ailen deepweb de ne yapıyor?

3. olarak yaşın 18 e gelmemiş yapabileceğin tek şey ailene durumu iza etmek bir şekilde yoksa onların bir şekilde göreceğini düşünüyorsan durum daha kötü olur.

4. 9 ay beklersin şans eseri tanıdıklarından birisi görmez tek başına gidip ihbar edebilirsin bir şekilde ailenden uzak tutarsın konuyu.

Ama gene dede sözü olacak fakat Yalancının mumu.... gerisi malum. :)
Her yalan bir gün kendini gün ışığına çıkarır malesef.
 

Khsy01

Yeni üye
19 Şub 2016
19
0
ADANA
konuyu fazla uzatmaya gerek yok hiç bir veri tamamen silinemez adam dikkatsiz ise verisinin yedeiğini almamışsa da elbet birisi girip fotoyu yedeklemiş veya başka yerde kullanmıştır.

2. Olarak ailen deepweb de ne yapıyor?

3. Olarak yaşın 18 e gelmemiş yapabileceğin tek şey ailene durumu iza etmek bir şekilde yoksa onların bir şekilde göreceğini düşünüyorsan durum daha kötü olur.

4. 9 ay beklersin şans eseri tanıdıklarından birisi görmez tek başına gidip ihbar edebilirsin bir şekilde ailenden uzak tutarsın konuyu.

Ama gene dede sözü olacak fakat yalancının mumu.... Gerisi malum. :)
her yalan bir gün kendini gün ışığına çıkarır malesef.


:( sağol
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.