Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler deep wepe girmeyi düşüüyorum tordan giricem girince suç işlemiş oluyormuyuz ve extra bi program kullanmamıza gerek varmı cevap yazanlara simdiden tesekkürler [sanak makina olarak kali linux yüklü ondanmı giriyim yoksa pcdenmi]
kardeşim tor tarayıcısından deep web'e girmek yasal bir suç değildir ama deep web'in %95'i illegal sitelerinden oluştuğu için hackerlar senin adresini tespit edip terör örgütü ile iletişime geçmekten suçlayabilirler.
Sadece sitelere giriş yaptığında suç işlemiş olmazsın. Tor browserin olması gerekli başka bir şeye gerek yok. Tor uygulaması olan Vidalia ip değiştirici bir program kullananlarda var fakat gerek yok. Daha sonra onion uzantılı illegal sitelere erişiyorsun. İşte deep web diye adlandırılan şey
Yardım almak veya soru sormak istediğiniz konuları yardım merkezine açınız.
Ben konuyu taşıcam oraya şimdi. http://www.turkhackteam.org/deep-web/1255898-tor-kullanmak-yasak-mi.html
Linke tıklarsan orada açıklama var.
İlla girmek istiyorum diyorsanız normal internette gördüğünüz her şeye inanmadığınız ve gördüğünüz her linkle güvenli güvensiz ayırt etmeksizin tıklamadığınız gibi, orada da tıklamayın.