deepseek ücretsizse parayı nerden kazanıyorlar? bisürü insan kullanıyor ve hiç premium satışı yada reklam yok, serverlara harcanan para nerden geliyorki 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sahibi borsa milyoneri.deepseek ücretsizse parayı nerden kazanıyorlar? bisürü insan kullanıyor ve hiç premium satışı yada reklam yok, serverlara harcanan para nerden geliyorki![]()
borsa milyoneri olması babasının hayrına yapay zeka dağıtması anlamına gelmiyorSahibi borsa milyoneri.
Dostum şirket sahipleri kendi borsalarıni hisselerini piyasaya sürüyorlar ordan çok iyi para kazanırlar + belli bir süre sonra namı yükselirse premium ve daha fazlasını getirebilirler ama emin ol kazanıyorlar.deepseek ücretsizse parayı nerden kazanıyorlar? bisürü insan kullanıyor ve hiç premium satışı yada reklam yok, serverlara harcanan para nerden geliyorki![]()
Oldukça mantıklı. Bu konuyu araştıracağım. Teşekkürler hocam.Çin devletinin bilgi toplama konusunda ne kadar istekli olduğunu bir çok haber kaynağından paylaşılan haberlerden görmekteyiz. (bknz TikTok’s ties to China: why concerns over your data are here to stay
Ücretsiz bir yapay zeka bilgi elde edinmek ve yorumlamak için harika bir yöntem olmaktadır. Nacizane fikrim verilerin kullanıldığı yönünde. Deepseek kullanıyorsanız siz tanımasına çok izin vermeyin.
@slowbaskan123 'nde dediği gibi sahibi milyoner boş birisi değil ayrıca kendisi yapay zekayı dünyaya ucuz maliyetle aynı performansla sunma misyonu ile tanıtıyor. Tümüyle ücretsiz değil token kullanımı ücretli ama rekabet ettiği diğer yapay zekalara göre çok daha az maliyetli. Yapay zekanın yapısına bakacak olursak Çin ile ilgili bilgi paylaşımına çok katı bir yaklaşımı var bu da @xavier eckert 'inde dediği gibi olası veri ihlallerini önümüze çıkartıyor.deepseek ücretsizse parayı nerden kazanıyorlar? bisürü insan kullanıyor ve hiç premium satışı yada reklam yok, serverlara harcanan para nerden geliyorki![]()
data stealingle mesgullerarkada dönen illa birşeyler vardır dostum bütün yapay zekalar 22$'dan başlıyor aylık basit planlar ama ücretsiz sunmaları güzel![]()
ne fark eder? deepseek para kaybettiriyorsa neden izin versinki? para kolay kazanılmıyorSahibi borsa milyoneri.
bende bunu dusunuyorum aga bilgi toplamayla mesguller, ne promt verildi tum bilgileri serverlarda saklıyorlarÇin devletinin bilgi toplama konusunda ne kadar istekli olduğunu bir çok haber kaynağından paylaşılan haberlerden görmekteyiz. (bknz TikTok’s ties to China: why concerns over your data are here to stay
Ücretsiz bir yapay zeka bilgi elde edinmek ve yorumlamak için harika bir yöntem olmaktadır. Nacizane fikrim verilerin kullanıldığı yönünde. Deepseek kullanıyorsanız siz tanımasına çok izin vermeyin.
open source versionu varken nie api kullansınlar?kurumsal hizmetler ya da api satışından para kazanıyorlar biraz basit düşün he
kanka winrar offline bir program, deepseek ise yapay zeka ve çalışması için winrardan 100x daha fazla para gerektirir ama söylediğin harbi mantıklıBu soruyu WinRAR nasıl para kazanıyor ile eş değer görüyorum, deepseek'i hiç araştırmadım kullanmadım ama vardır bir şeyler firmalar çalışanlarının kullandığı uygulamaların lisansını satın alıyor her zaman. PhotoShop, Kod editörleri, İDE'ler Rar programları. 3D modelleme uygulamalarının lisansları, oyun motorları vs. Bazı firmalar lisans ücreti ödememek için, kesinti vs yaşanmaması adına kendi oyun motorlarını yazıyorlar. Ücretsiz kullanım seçeneği veren uygulamalar çoğunlukla firmalardan kazanır.
winrar örnekti; Ücretsiz bir şekilde de kullanılan uygulamaların çoğu firmalardan para kazanır. yatırımcılar da büyük etken, adamlar bir projeye girişmeden önce yatırımcı arıyorlar gerekli parayı topladıktan sonra başlıyorlar. Yatırımcılara yatırımına karşı hisse vs veriyorlar, şirketin şu kadarlık payı senin. Satış başı şu kadar miktar alacaksın vs vs, basic business işleri işte.kanka winrar offline bir program, deepseek ise yapay zeka ve çalışması için winrardan 100x daha fazla para gerektirir ama söylediğin harbi mantıklı