DeepWeb hakkındaki sorum

'Execution

Kıdemli Üye
13 Ocak 2018
3,227
29
Tor browser ile bağlandığınızda zaten IP adresiniz değişecektir. Ancak bu güvende olduğunuz anlamına gelmiyor. Pek de hoş olmayan şeylerle karşılaşacağınızı önceden belirteyim. Dikkatli olun :)
 

0uTCasT

Katılımcı Üye
1 Ara 2018
709
1
Sadece en alt katmanda gezinebilirsin ki o bile okadar güvenli değil yani tor açtığında tam güvende değilsin üst seviyelerde proxy ve daha bir çok prog. lazım.
 

RedHour

Kıdemli Üye
22 Eki 2012
4,097
2
Sivas
Güvenliğinizi riske atacak noktalara ulaşabileceğinizi sanmıyorum bu yüzden torun kendi güvenliği sizin için yeterlidir. Tek dikkat etmeniz gereken indirdiğiniz dosyalar olacaktır, bana kalırsa hiç bir şey indirmeyiniz.
 

CrescentWarrior

Yeni üye
1 Ocak 2019
40
0
İzmir
torla alt katmanlarda dolaşırsın bi aralar bende girmiştim hem vpn hemde tor çalıştırdım 2.3. katmanlarda gezdim bişey olmadı ama hiçbir linke tıklamadım sadece gezdim linklerde virüs oluyo genelde
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.