P panelink Üye Katılım 26 Eki 2013 Mesajlar 136 Tepkime puanı 0 Kredi 0 13 Tem 2014 #1 Arkadaslar merhaba program yapmak ıcın kullanılan delphı adındakı programı duydum bu program ıle hazır programları edıtleyebılırmıyım _?
Arkadaslar merhaba program yapmak ıcın kullanılan delphı adındakı programı duydum bu program ıle hazır programları edıtleyebılırmıyım _?
B BeoWulf007 Kıdemli Üye Katılım 19 Haz 2013 Mesajlar 2,789 Çözümler 20 Tepkime puanı 515 Kredi 0 13 Tem 2014 #2 Program yapmak için delphi adındaki programı duydun. uah uah uah delphi program değil programlama dilidir. tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Delphi_%28programlama_dili%29 programlama dili nedir ? tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Programlama_dili Son düzenleme: 13 Tem 2014 Oyla 0 Downvote
Program yapmak için delphi adındaki programı duydun. uah uah uah delphi program değil programlama dilidir. tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Delphi_%28programlama_dili%29 programlama dili nedir ? tr.wikipedia.org/w/index.php?title=Programlama_dili
P panelink Üye Katılım 26 Eki 2013 Mesajlar 136 Tepkime puanı 0 Kredi 0 13 Tem 2014 Konuyu başlatan #3 kardesım gerı kaldım bu konularda ıste bı program varmıs delphı ıle alakalı . bılgın varsa program edıtlemeyı ogretırmısın bana Oyla 0 Downvote
kardesım gerı kaldım bu konularda ıste bı program varmıs delphı ıle alakalı . bılgın varsa program edıtlemeyı ogretırmısın bana