DeltaWalker (Linux) 1.9

Virtual Root

Kıdemli Üye
8 Haz 2008
3,488
5
DeltaWalker, dosya ve klasör kıyaslama yapması yanınnda dosya/klasör eşleştirmesi de yapabilen bir programdır. Program Windows, Macintosh ve Linux işletim sistemlerinde çalışır. Yazılımcılar, web sayfası hazırlayanlar, yayıncılar, araştırmacılar ya da başka sektörlerde olsun çeşitli durumlarda dosya/klasör kıyaslaması yapabilecek herkesin işine yarayabilecek, çok işlevli, görsel arayüze sahip bir program.

Yazılım ve web geliştiriciler: Elinizdeki yazılımı analiz edip, karşılaştırabilir ve kaynak dosyadan farklı olan yerleri birleştirebilirsiniz. Bir dosya içinde farklı olan yerleri tek tek elle bulup, düzenlemek çok zaman alacağından program sayesinde çok kısa süre içinde kıyaslama gerçekleştirilebilir. İki dosya kıyaslaması yapıldığında iki dosya içindeki farklı olan satırlar farklı renklerle gösterilir ve düzenleme çok daha kolay gerçekleşir. FTP, SFTP ve WebDAV kullanarak sunucu üzerindeki web sitesiyle yerel diskte bulunnan kopya kıyaslanıp, eşleştirilebilir. Program JAR, EAR, ZIP ya da diğer sıkıştırma dosya türlerini destekler.

Kod düzenleyiciler: Her değişikliği görsel olarak görüp farklı alanlar ortaya çıkartılabilir.

Mühendis ve yöneticiler: Dosya ve klasörleri düzenleyebilir, analiz edebilir, birleştirebilir ve bu sayede dağınıklığın önüne geçilmiş olunur.

Dil çevirmenleri: Farklı iki dil dosyasını tek yerden daha kolay bir şekilde çevirebilir.

Yayıncılar: Gelen mektup ya da belgeleri daha kolay bir şekilde kıyaslayıp, düzenleyebilir.

Bilim adamı, araştırmacı, mühendis: Farklı deney sonuçları ya da araştırmaları zamandan kazanıp daha kolay bir şekilde kıyaslayabilir.

Bilgisayar kullanıcıları: Hızlı ve güvenli bir şekilde bilgi tekrarının önüne geçilebilir. Tüm sürücüler, dosya/klasörler bayt bayt kıyaslanıp, eşitlenebilir.

Program düz metin, yazılım kaynak kodları, XML, HTML ya da BZ2, EAR, GZ, JAR, TAR, TBZ2, TGZ, ZIP gibi çeşitli dosyaları destekler. Yapılan çalışma tek tıklamayla yazdırılabilir ve rapor oluşturup XML, HTML olarak kaydedilebilir.

Kısıtlama ve lisans:
30 gün ücretsiz deneyebilirsiniz. Daha sonra kullanabilmek için satın almalısınız. Lisanslı fiyatı ise -standart- 29.95$'dır.

»»» Programı innDir «««
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.