Benim depolama alanım 465 gb bunun 200 gb kısmını uygulamalar kaplıyor fakat uygulamalara girdiğimde 87 uygulamadan en yüksek boyutlusu 414 MB bu 87 uygulamanın toplamı nasıl 200 gb ediyor ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba,Benim depolama alanım 465 gb bunun 200 gb kısmını uygulamalar kaplıyor fakat uygulamalara girdiğimde 87 uygulamadan en yüksek boyutlusu 414 MB bu 87 uygulamanın toplamı nasıl 200 gb ediyor ?
Bilgisayarınızda yüklü olan uygulamaların boyutlarını tek tek kontrol edin, uygulama dışında depolamanızı kaplayan illa ki bir dosya, resim, video, ses dosyası vb. Mevcut olmalı yoksa bu şekilde yok yere depolama kesinlikle dolmaz.Benim depolama alanım 465 gb bunun 200 gb kısmını uygulamalar kaplıyor fakat uygulamalara girdiğimde 87 uygulamadan en yüksek boyutlusu 414 MB bu 87 uygulamanın toplamı nasıl 200 gb ediyor ?
Merhaba,Benim depolama alanım 465 gb bunun 200 gb kısmını uygulamalar kaplıyor fakat uygulamalara girdiğimde 87 uygulamadan en yüksek boyutlusu 414 MB bu 87 uygulamanın toplamı nasıl 200 gb ediyor ?
hocam çok sağol dediğin uygulama sayesinde 163 gb açıldıMerhaba,
Program ekle veya kaldır sekmesinde gözüken uygulamalar ilgili programın klasörünün içerisinde barındırdığı boyutu gösterir.
Uygulamanın gerçek kapladığı boyutlar için kullandığı diğer klasörleri ve etki ettiği alanları kontrol etmeniz gerekir.
Ayrıca bilgisayarınızda oluşan shadow dosyalar görünmezler onlarda belirli bir yer kaplarlar.
Uygulamanın oluşturduğu cookieler'de yer kaplarlar.
Revo Uninstaller yazılımı ile daha detaylı kontrol edebilir ve uygulamanın etki ettiği bütün dosyaları temizleyebilirsiniz.
İyi forumlar!
Ek not olarak: Drivelerini güncellersen katı veri olarak geçer onlarda gözükmez 8 gb drive güncellemesi yiyebilirsin yani ama farkedemezsin o yüzden güncellemeleri otomatikten çıkar.hocam çok sağol dediğin uygulama sayesinde 163 gb açıldı