Derinden sewersen acıların Derin olur...

asi_kız

Uzman üye
17 Eyl 2006
1,482
28
Güwenirsin çok sewersen.Güwenmemek elinden gelmez çünkü.Olduğu gibi kabul edersin çok sewersen.Her yönüyle sewersin.Yüreğini ortaya koyarsın çok sewersen eğer.Sözcüklere bile dökmezsin sewgini her zaman.Eylemlerinle kanıtlarsın kendini.
Ama bu topraklarda böyle sewdiğin için hata yaptığını çok sonraları anlarsın ne yazık ki.
İnsanların casus gibi sahte kimliklerle ortalarda dolaştığı bir coğrafyada* seni anlıyacak insan sayısı iki elin parmaklarını zor geçer.
Bunun içindir ki çok sewersen* acı çektirirler sana.
Çok sewdiğin için sewgin kullanılır.
Çok sewdiğin için saf muamelesi görürsün.Sewgine hileyi bulaştırmadığın için aptalların sınıfına kaldırıp atarlar seni.
Sewdiğim için özgür bırakırsın.Ama sewmediğin için özgür bıraktığını düşünür insanlar.
Çok sewdiğin için elinden geleni yaparsın.Ama bu senin görewinmiş gibi algılanır çok geçmeden.
Gözün ondan başkasını görmez çok sewdiğin için.Ama bunun* sewdiğinin elinde bir oyuncak olmak anlamına geldiğini öğrenirsin bir süre sonra.
Çok sewdiğin için kimseyle kıyaslamazsın sewgiliyi.Ama o senden daha "güçlü" olan herkese göz kırpar çaktırmadan.
"Adam gibi" sewmenin yasaklandığı bir yerde* ne kadar çok sewersen o kadar acı çekersin.
We sewdiğin için kıyamazsın.
Ama sewdiğin için kıyarlar sana...
(Yazarı bilinmiyor)
 

HaniBaLL

Katılımcı Üye
18 Ağu 2006
607
2
35
Amasya
Çok sewdiğin için kimseyle kıyaslamazsın sewgiliyi.Ama o senden daha "güçlü" olan herkese göz kırpar çaktırmadan
güçlü olan sen ol abla kırpamasın göz gerektiğinde dur demesini bil ki değerini anlasın. asla çok sevmekten korkma abla gün gelir aşağılanırsın gün gelir lanetlenirsin belki ama gün de gelir seni çok sewen biri çıkar bu sözümü unutma sen bunu hakediosan eer herkes hak ettiğini alır. çok sewersin ama o seni unutursa sen de onu unutursun ve inan onun seni unuttuğundan daha çok koyar insana bu değerini bilememişim der ve ardından gizlice ağlar ben çok düştüm bu hataya çok dalga geçtim zamanında ( 2 3 sene evvel canım çok da geri bi tarih deil :p) ama o seni unutunca ben ne eşşekmişim diosun onlar dadiodur korkma sen yüreğini ferah tut
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.