DERSLE ilgili oyun

kummuz27

Üye
25 Şub 2014
191
0
Ben teknoloji tasarımcıya bi oyun yapıcam dedim o da dediğimi mantıklı buldu oyunu seçmemin nedeni:
1.Hoca merkezi sınava 5 gün kala projeleri istiyor kolay olsun diye
2.En kolayı ve en büyük şekilde tanıtabileceğim proje oyun olur.
3.Herkesin projesinden değişik olduğu için dönem onu notu 100 gelir.
sizden isteğimse bir flash oyunu nasıl düzenlerim için isim yazarım yada sizin verebileceğiniz oyun varsa teşekkürünü alacaktır.Ve bide öğrencini hayır duasını alacaktır.
 
Son düzenleme:

kummuz27

Üye
25 Şub 2014
191
0
Krds bndede ayni sorn 8.snfm icat istiyo solesem kabul edermi sizi. Konu ney
kardeşim ben dedimki bu yabancılar oyunlarla çocukların aklına illimunati yazamanadım ama ondan sokuyorlar hocam dedim biz türkler olarak kendi oyunumuzu yaratıp çocukların aklına türk atalarını sokucaz dedim adam şaşırdı bu çok zor dedi bende yaparım hocam dedim bizimkine oyunu yapıp ***üreyim kesin 100 verir
 

kummuz27

Üye
25 Şub 2014
191
0
kardeşler ben hazır oyunu alıp kodlarını değiştiricem nasıl değiştiririm hangi programla unity olmuyor kurulumu hata veriyor rapor gönder filan diyor
 
Son düzenleme:

Maxthon

Yeni üye
14 Nis 2014
27
0
Unuty 3d kullan 3d oyunlara ancak senı bu aşar. c# bılgısı ıstıyen bır program. flash olmasada bütün tabanlara kod yazmadan oyun yapabıleceğın Game maker studıo var bununla güzel şeyler yapabılırsın. kod ıstemeyen delphi tabanlı bır yazılım.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.