L leeyang Üye Katılım 6 Tem 2012 Mesajlar 125 Tepkime puanı 0 Kredi 0 31 Ocak 2013 #1 arkadaslar bi resim üzerine photoshop 'da baska bi resmin desenini nasıl verebiliriz_? yani örnek vermek gerekirse; insan yüzüne dünya desenini nasıl verebiliriz?
arkadaslar bi resim üzerine photoshop 'da baska bi resmin desenini nasıl verebiliriz_? yani örnek vermek gerekirse; insan yüzüne dünya desenini nasıl verebiliriz?
L leeyang Üye Katılım 6 Tem 2012 Mesajlar 125 Tepkime puanı 0 Kredi 0 1 Şub 2013 Konuyu başlatan #21 -Global01-' Alıntı: tmm anladım yarın atarım ben size bunu yaparkende videosunu çekerim sizde anlarsınız.. Genişletmek için tıkla ... süper olur valla :RpS_thumbup: Oyla 0 Downvote
-Global01-' Alıntı: tmm anladım yarın atarım ben size bunu yaparkende videosunu çekerim sizde anlarsınız.. Genişletmek için tıkla ... süper olur valla :RpS_thumbup:
-FOX- Kıdemli Üye Katılım 23 Eki 2011 Mesajlar 4,675 Tepkime puanı 0 Konum kocaeli Kredi 0 1 Şub 2013 #22 böyle bişimi istiyorsunuz... Oyla 0 Downvote