Bitkilerden en güzeline armağan olsun 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben senin yapay zeka olduğuna inanmaya başladım hocam forumda ki ne konu varsa hatasını buluon banada uğramıştın senResmi büyütünce sağ ve soldaki noktaların orantısız yerleştirildiği fark ediliyor, aralarındaki boşluk ve çizgi üzerindeki yerleri karşılıklı olarak eşit değil. özen gösterilmeden hazırlanmış yani. ortadaki gül resminin kaynağı da TinEye'da bulunabilir
Ellerine sağlıkBitkilerden en güzeline armağan olsun
![]()
güvenlikçi içgüdüsü diyelimben senin yapay zeka olduğuna inanmaya başladım hocam forumda ki ne konu varsa hatasını buluon banada uğramıştın sen
Hocam zahmet olmazsa benim konuyuda yapay zeka gibi eleştirinResmi büyütünce sağ ve soldaki noktaların orantısız yerleştirildiği fark ediliyor, aralarındaki boşluk ve çizgi üzerindeki yerleri karşılıklı olarak eşit değil. özen gösterilmeden hazırlanmış yani. ortadaki gül resminin kaynağı da TinEye'da bulunabilir
Resmi büyütünce sağ ve soldaki noktaların orantısız yerleştirildiği fark ediliyor, aralarındaki boşluk ve çizgi üzerindeki yerleri karşılıklı olarak eşit değil. özen gösterilmeden hazırlanmış yani. ortadaki gül resminin kaynağı da TinEye'da bulunabilir
eline sağlıkBitkilerden en güzeline armağan olsun
![]()