O onlinemaniaq Üye Katılım 25 Ocak 2012 Mesajlar 182 Tepkime puanı 0 Yaş 41 Kredi 0 24 Haz 2012 #1 merhaba arkdaşlar ben c++ yeni başladım.system ("pause") fonksiyonda hata alıyorum nasıl düzelte bilirim
merhaba arkdaşlar ben c++ yeni başladım.system ("pause") fonksiyonda hata alıyorum nasıl düzelte bilirim
S S4cuRiTy EneMy Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 24 Nis 2012 Mesajlar 8,773 Tepkime puanı 6 Konum root@server Kredi 0 24 Haz 2012 #2 Hata vermesinin nedeni bi kelimeyi yanliş yazmissindir eger kodu internetten hazir aldiysan bazen yanlis yazmis olabilirler Oyla 0 Downvote
Hata vermesinin nedeni bi kelimeyi yanliş yazmissindir eger kodu internetten hazir aldiysan bazen yanlis yazmis olabilirler
F Fatih54102 Üye Katılım 28 Ara 2010 Mesajlar 193 Tepkime puanı 0 Kredi 0 24 Haz 2012 #3 C++ yerine C projesi açmış olabilirsin çünkü Printf çalışıyor ancak system çalışmıyor. int i; cin >> i; Yaz system("pause"); yerine yada: Kodların başına şunları ekle: #include <cstdlib> #include <iostream> Oyla 0 Downvote
C++ yerine C projesi açmış olabilirsin çünkü Printf çalışıyor ancak system çalışmıyor. int i; cin >> i; Yaz system("pause"); yerine yada: Kodların başına şunları ekle: #include <cstdlib> #include <iostream>