- Konuyu başlatan
Hocam diğer kondakinde baya hata vardı teşekkürlerRecaptcha'yı Kaldırmak Kaydolma Sorununu Ortadan Kaldırcaktır Ancak Güvenlik Seviyesinde Belirli Zararlara Yol Açacaktır, Yinede Elinize Sağlık.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam diğer kondakinde baya hata vardı teşekkürlerRecaptcha'yı Kaldırmak Kaydolma Sorununu Ortadan Kaldırcaktır Ancak Güvenlik Seviyesinde Belirli Zararlara Yol Açacaktır, Yinede Elinize Sağlık.
Recaptcha'yı Kaldırmak Kaydolma Sorununu Ortadan Kaldırcaktır Ancak Güvenlik Seviyesinde Belirli Zararlara Yol Açacaktır, Yinede Elinize Sağlık.
Bende kaldırmıycaktım onuda bende recaptcha ya karşı bir alerji varo yüzden kaldırdım birde bu scriptte ufak bir form açığı vardı onuda engelledim şuanlık bir sorun gözükmemekte bir sorun olursa düzeltiriz
Şey Ekle Kanka, İmage Captcha, Daha Kolay Olur Google İle Uğraşmaya Gerek Kalmaz.
Bende kaldırmıycaktım onuda bende recaptcha ya karşı bir alerji varo yüzden kaldırdım birde bu scriptte ufak bir form açığı vardı onuda engelledim şuanlık bir sorun gözükmemekte bir sorun olursa düzeltiriz
Bu panel pleskte çalışmaz diye biliyorum plesk kullananlar hata alır.
Beyaz sayfa hata çözümü ilk sayfalarda yazıyor bir daha yazayım;
PHP 5.6 yapın sürümü
Bende bu hatayı alıyorum Bağlantı.php ye girerken nedeni nedir acaba ?
baya şey denedim gene olmadı
Bir hata oluştu : SQLSTATE[HY000] [2019] Unknown character set
<?php
try {
$db = new PDO("mysql:host=".SERVER_HOST.";dbname=".DB_NAME." ;charset=".DB_CHARSET, DB_USERNAME, DB_PASSWORD);
$db->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);
} catch ( PDOException $e ){
die("Bir hata oluştu : ".$e->getMessage());
}
# Charset
@$db->query("SET NAMES 'utf8'");
@$db->query("SET NAMES 'UTF8'");
@$db->query("SET character_set_connection = 'UTF8'");
@$db->query("SET character_set_client = 'UTF8'");
@$db->query("SET character_set_results = 'UTF8'");
Alpemix varsa at bakalım @CeyhunT
Meraba bugün BerkayTHT hocamızın konusu https://www.turkhackteam.org/scripts-templates/1749523-dev-ucretsiz-api-ve-smm-script.html hocamızın Scripti hatalı olduğu için bende sizlere Orjinal versyonu verceğim Scripte emek olduğu için link ksaltım sitenizde izinsiz paylaşmayın lütfen .
Script sahbi Creiz34 izin alınmıştır
Panel Özellikleri;
*Günlük Analiz Görüntüleme
*Sipariş Kontrolü
*Gelen Ödeme Kontrolü (Başarılı - Başarısız - Ödeme Bekliyor)
*EFT/HAVALE Bildirim Alanı (EFT/HAVALE Bildirimlerinizi olumsuz ise işleminizi reddedebilirsiniz. )
*Kullanıcıya manual olarak dilerseniz KREDİ Yükleyebilir veya Kredi Çıkartabilirsiniz.
*Kullanıcıları Listeye bilir , dilerseniz istediğiniz kullanıcı PARTNER yapabilirsiniz.
*Destek Hattı
*Banka Hesapları Yönetimi
*Satış Fiyat Listesi
*Toplu Mail Gönderme
*Numaraları Listeleme
*Sistem Ayarları
*Sistem Kayıtları (LOG)
Hocamızın konusunda daha fazla bilgi vardır aceleden paylasyorum konu https://www.turkhackteam.org/scripts-templates/1749523-dev-ucretsiz-api-ve-smm-script.html
Kurulum
ilk önce dosyalarımızı cpanele atyoruz yüklendiktrn sonra
dosyaadı/settings/ayarlar.php gielyoruz 5-6-7-8 satırlarındaki yerleri kendi DB'nize göre yapın
sonra PHPADMİNE GİRYORUZ SQL Dosyasını yüklüyoruz kurulum tamamdır
Bide uğraş mayın diyye
dosyaadı/sayfalar/giriş.php yerine gelyoruz 90 cı yerde sitenizin ismini yaza bilirsiniz , 136 satırda Whatsapp ve eposta edreslerinizi ekliye bilirsiniz ve 141 satırda Skype adınızı ekliye bilirsiniz .
dosyaadı/sayfalar/bakiye_yukle.php yerinden Whatsapp iletişim yerini ayarlamak için35 satıra Whatsapp numarnızı yaza bilirsiniz .
İNDİRME LİNKİ : Linki Geç!
SQL DOSYASINI İNDİR : Linki Geç!
DEMO : http://smm-bayi.com
Vürüs Total : https://www.virustotal.com/#/file/f...17005e15d79a696e9e4f3d8f0c35cdcece4/detection
İNDİRME DOSYASINDAKİ SQL BOZUKTUR YENİ SQL DOSYASI İNDİRİN ONU KULANIN
İyi forumlar
eline sağlık güzel konu olmuş
evet sorunsuz çalışıyor fakat şifremi unuttum kısmını nasıl ayarlayacağım?
anlatırsanız yada konuya eklerseniz sevinirim çok sağolun birde buna nasıl api dağıtım özelliği ekleyebilirim.
cevap için teşekkür ederim.
eline sağlık güzel konu olmuş
evet sorunsuz çalışıyor fakat şifremi unuttum kısmını nasıl ayarlayacağım?
anlatırsanız yada konuya eklerseniz sevinirim çok sağolun birde buna nasıl api dağıtım özelliği ekleyebilirim.
cevap için teşekkür ederim.
Dosyalardan;
Sayfalar > giris.php > şifremi unuttum butonundaki #bakimda yazısını kaldırıp index.php?do=sifremi_unuttum yazıyorsun.
API çalışmama sebebi ise CRON dosyaları yok scriptin sanırım. Aydilker363
Teşekkürler
mBir hata oluştu : SQLSTATE[HY000] [1045] Access denied for user 'db.kulancıadı'@'localhost' (using password: YES)
Hata aliorum ?
Hocam 39 tl bakiye vardı zatenŞifreyi tekrar yaz hocam şifren hatalı diyor.
@Creiz34 Hocam Panelde deneme amaçlı bakiye yüklüyordum 100 tl bakiye talebi gönderdim +20 tl bonus panelden kabul ettim baktığımda 240tl güncel bakiye oldu neden acaba ?