[DEV KONU] İnstagram Onaylı Hesap

darkerefe

Üye
27 Ocak 2011
147
0
Arkadaşlar bir önceki konum olan http://www.turkhackteam.org/instagram/1573646-instagram-hackleme-yuksek-hesaplar-serhattht-2.html fake onay scripti daha çok fake loginleri bilen kolay kolay av olmayan kurbanlar içindi. Yorumlarda mail vs uğraşmadan şifreyi foruma eklememi istediniz. Ekledim. Ama unutmayın bu daha çok düşük hesaplar kazandırcaktır sizlere. Çünkü yüksek hesaplara sahip kullanıcılar bu gibi forumları az çok biliyor. Yinede rastgele :)

şifreler 1.txt'e kayıt ediliyor

Demo Site:Instagram Yardım Merkezi

9dkdJO.png


Şimdi beyler bunu kurbanlara "İnstagram Mavi Tık Alma" diye atıyorsunuz.
İlk aşamada foruma ulaşmak için kullanıcı adı ve şifre istenilecek. Id pass girdikten sonra neden ikinci aşama olacak diye soracaklara. İkinci aşamada hem garantiye alıcaz hemde inandırıcı olacak.
İkinci aşamada kişinin Kullanıcı adını ve e postasını çekicez. Eğer şifresini biz ulaşmadan değiştirse fake mail ile atacagımız ilk mailde geri düşecektir. Zaten kurban mail bekliyor olcak.Kullanıcı adına bakarak hesabın yüksek veya düşük oldugunu görebileceğiz bu sayede hangi hesaba saldırdığınızı bileceksiniz.


Yani işimizi ilk aşamaya bırakmayacağız. Diğer konum olan http://www.turkhackteam.org/instagram/1573646-instagram-hackleme-yuksek-hesaplar-serhattht-2.html 'de fake mailde yüksek hesapları hacklemek için bir script oluşturmuştum.
Hedefiniz yüksek hesaplarsa o konuda işinize yarayacak :)


Umarım yararlı bir konu olmuştur.

Script: https://yadi.sk/d/UKcnmogI3N9YdC
Virüstotal: https://www.virustotal.com/#/file/fa915dcdedd5b90e2200ae1dcc83a657d45e250a56c45337910ccfdc126b9ec9/detection

rar pas o.m atanlara verilcektir.

THT de üye olmayıp almak istiyen temiz arkadaşlarım. Temizden kastım TR saldırmayacaklar mail atsın. [email protected]

https://www.youtube.com/watch?v=PoVW_SXpmbU

Script Türkçe, bu scriptle kimse yabancıyı hackleyemez millettle kafa mı buluyorsun?
 

Darkhacker2

Kıdemli Üye
3 Ocak 2016
3,821
0
O'ndan
"THT de üye olmayıp almak istiyen temiz arkadaşlarım. Temizden kastım TR saldırmayacaklar mail atsın. " yazmışsın

1) bunu kullanacaklar %99 türklerde deneyecek

2) madem türklerde denemeyin diyorsun yazılar neden türkçe :trl
 

Painful

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
4,912
15
22
NEW WORLD
Konu başlığı aldatıcı.

Dev konu instagram onaylı hesap diyorsun ancak fake script karşımıza çıkıyor.

Konu başlığını değiştir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.